MAGAZİN HABERLERİ

MAGAZİN HABERLERİ

PARİS HİLTON FIRTINASI
ORTAKÖY- Geçen hafta ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak üzere İstanbul’a gelen Paris Hilton, ülkesine dönmeden önce Esma Sultan Yalısı’nda kendisi için düzenlenen davete katıldı. Hilton, fotoğraflarını çeken muhabirlere müdahale eden korumalarını “Görüntü alınmasına karışmayın” diyerek uyardı.
AŞIKLARIN İLK FOTOĞRAFI
ETİLER- Cem Yılmaz ve Yaprak Özdemiroğlu’nun, Jamiroquai konserini birlikte izlediği ortaya çıktı. Yılmaz’ın, Jamiroquai’nin İstanbul konserini Yaprak Özdemiroğlu ile izlediği ortaya çıktı. Geçen hafta Etiler’deki Atakent Hillside’da beraber spor yaparken görülen ve haklarında aşk dedikoduları çıkan ikilinin ilk fotoğrafı da işte o konserden geldi. Yakınlarına “Çok güzel bir ilişkimiz var” diyen 48 yaşındaki oyuncu ile ünlü komedyenin Jamiroquai’yi beraber izlediği ama Kuruçeşme Arena’dan ayrı ayrı çıktıkları anlaşıldı.
ARKA KAPI TAKTİĞİ TUTMADI
BEBEK- Tolga Çevik, geçtiğimiz hafta Bebek Midpoint’te arkadaşlarıyla bir araya geldi. Ünlü oyuncu, çıkışta görüntülenmemek için valelere talimat verip Porsche’sini mekanın arka kapısına yanaştırdı. Ancak taktiği başarılı olmadı. Çevik, objektiflerden kaçamayacağını anlayınca el sallayıp oradan uzaklaştı.
“ANNELİĞE HAZIR DEĞİLİM”
ETİLER- Pınar Öğün ve Mehmet Ali Alabora, geçtiğimiz hafta Etiler’de görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden çift, “Aileye yeni bir fert katılacak mı?” sorusuna olumsuz yanıt verdi. Öğün, “Kendimizi hazır hissetmiyoruz. Rastgele çocuk yapmanın doğru olduğunu düşünmüyoruz. Ayrıca beden benim bedenim, ben de anneliğe henüz hazır değilim” dedi.
EL ELE GÖZ GÖZE BİR AŞK
ETİLER- Demet Akalın, geçen hafta yeni aşkı Ender İnal’la Etiler Vitrin Club’daydı. Tan’ın seslendirdıği aşk şarkılarını el ele göz göze dinleyen ve gece boyunca birbirlerine kompliman yapan çift, objektiflere mutluluk pozları verdi.
ŞÖHRET KAPIYI AÇMADI
ORTAKÖY- Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin 3 yıldızı Aras Bulut İyemli, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Tolga Güleç, geçen hafta ünlü gece kulübu Reina’dan içeri alınmadı. Kulübün kapısında koruma engeline takılan üçlü kendilerini tanıtmaya çalıştı. Dakikalarca dil döken üç oyuncu, gazetecilerin fotoğraf çektiğini görünce içeri girmek için iyice hırs yaptı. Telefonla sürekli birilerini arayan İynemli, Atiksoy ve Güleç sonuç alamayınca bir taksiyle Ortaköy’den ayrıldı.
KAÇTI AMA YAKALANDI
BEŞİKTAŞ- Uzun süredir kayıplara karışan Özgü Namal, Cihangir’de ortaya çıktı. Ünlü oyuncuya, bu kez sevgilisi Başar Savur değil başka erkek arkadaşları eşlik etti. Her zamanki gibi gazetecilerden kaçan Özgü Namal, Beşiktaş’ta trafiğe yakalanınca görüntü vermekten kurtulamadı.
BEREN’İN TAPUSU ELİNDE
BEBEK- Geçen hafta Asmalımescit’te alkollü fotoğrafları olay olan Beren Saat, geçen hafta Bebek’te elinde tapusuyla yürüyüş yaptı. Gazetecileri görünce tapuyu çantasına koyan Beren Saat, “Ev mi aldınız” sorularına cevap vermedi. İddiaya göre güzel oyuncu gazetecileri karşısında görünce panik içinde, “Yarım saat kalacağım” diyerek, 6 lira ödediği İspark’tan 2 saat sonra otomobilini almasına rağmen aradaki farkı ödemeden Bebek’ten ayrıldı.