SON DAKİKA MAGAZİN: Tarkan Bülent Ersoy’a şarkı hediye etti… Özlem Yıldız Serter dans edecek… Demet Akalın aşkını twitterdan ilan etti… Ünlü oyuncu dava açıldığı gün boşandı… Ebru Şallı pilates hocası olmayı bekliyor…


Bülent Ersoy’dan para istemedi

Bülent Ersoy, yeni albümünde yer alan “Bir Ben Bir Allah Biliyor” şarkısı için Tarkan’a para vermemiş… Sanatçı, Tarkan’ın düet yaptıkları “Bir Ben Bir Allah Biliyor” şarkısını kendisine hediye ettiğini söyledi:
“Şarkıyı okurken aklım paradaydı. ‘Bu şimdi kaç para ister?’ diye düşünüyordum. Ama o ‘Sizin şarkılarınızla büyüdüm’ diyerek şarkıyı bana hediye etti. 1 euro bile istemedi.”
**
Özlem Yıldız Serter dans edecek

YAPIMCILIĞINI Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Yok Böyle Dans’ın kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı. Sunucu Özlem Yıldız Serter, eşi Sinan Bey izin verince yarışmanın kadrosuna dahil oldu. Yıldız, “Acun eşimi tanıyordu. Benden önce arayıp Sinan’ı ikna etti. Ben de hep aynı işleri yapmaktan sıkıldığım için kabul ettim” dedi.
**
Demet Akalın aşkını twitterdan ilan etti

Ünlü şarkıcı, içeride yakın arkadaşı Alişan’ı dinlerken sarmaş dolaş olduğu İnal’a sabaha karşı da Twitter üzerinden ilan-ı aşk etti: “Seni çok seviyorum. Allah seni benden eksik koymasın.
**

Dava açıldığı gün boşandılar

Son dönemde yıldızı yükselen oyunculardan Hande Katipoğlu (29) işadamı eşi Cenk Seyhun’dan anlaşmalı boşanmak için 3 gün önce (salı) Beykoz Adliyesi’ne müracaat etti. Vatan’ın haberine göre, Katipoğlu adliyeye avukatı Altın Mimir ile geldi ve boşanma gerekçesi olarak fikir ayrılığını gösterdi. Birbirlerinden maddi-manevi hiçbir şey talep etmeyen çift, dava açtıkları gün boşandı. Adliyeden el sıkışarak ayrılan çift daha 1 ay önce Yahşi Cazibe’nin başrol oyuncusu Hakan Yılmaz’ın TV programına katılarak “Aşk diye bir şey yok” şarkısını söylemişlerdi.
**
Önder Bekensir Demet’le ilgili konuşmak istemedi

Demet Akalın’ın yeni aşkı Ender İnal, Akalın’ın eski eşi Önder Bekensir’in spor hocası çıktı. Güzel şarkıcı Diyarbakırlı spor hocasıyla Aşk klibinin çekimleri sırasında tanışmış ve sevgilisi Bekensir’le yollarını ayırdıktan kısa bir süre sonra İnal’la birlikte olmaya başlamıştı.
KARŞI TARAFA SORUN
Hürriyet’in haberine göre Önder Bekensir, “Demet Akalın sizle birlikteyken çektiği ‘Aşk’ klibindeki rol arkadaşı Ender İnal’la aşk yaşamaya başladı, ne diyorsunuz?” sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı: “Karşı tarafa sorun, çünkü bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Sonuçta çocuk benim spor hocam!”
**
Ebru Şallı hoca olmayı bekliyor

Ebru Şallı, önceki gün oğlu Berk’le Bebek Parkı’nda keyifli anlar yaşadı. Takvim’in haberine göre; ABD’den aldığı plates hocalığı sertifikasının Türkiye’de geçmemesi Şallı’yı zora soktu. Türkiye Jimnastik Fedarasyonu’nun Plates hocalığı sınavına giren Şallı, “İnşallah, sınavı geçer ve Plates hocalığı sertifikamı alırım” dedi.