SON DAKİKA MAGAZİN: Avşar kızı Cahide Sonku’ya anlatacak… Yeni aşkı kim oldu?… Deniz Çakır’ı övdü… Türk kadınları ile aynı modayı seviyor… David Beckham öldü iddiası!… Mecnun’un Leyla’sına dayak… Artık o’da İstanbul gecelerinde…



Hülya Avşar, Cahide Sonku’yu anlatacak
TRT Türk’ün yeni projesi ‘Şehirler ve Yüzler’ programı için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Hülya Avşar, Yeşilçam’ın ilk kadın yönetmeni ve ilk star oyuncusu unvanlarının sahibi efsane Cahide Sonku’yu anlatacak. Programın ilk bölümü, Türk sinemasına güzelliği ve beyazperdede parlayan oyunculuğu, ardından da dramıyla damgasını vuran Cahide Sonku’nun izlerini Yeşilçam’da sürecek olan Hülya Avşar’a ayrıldı. Programın çekimleri Beyoğlu’nda gerçekleşecek ve Cahide Sonku’nun yaşadığı yerlerde yapılacak. Cahide Sonku’nun dramatik hayatının kendisini etkilediğini ifade eden Hülya Avşar, “Sinemada en büyük hayallerimden biri de Cahide Sonku’nun hayatını bir filmde oynayabilmek” dedi.
***

Yaşar Nuri Öztürk Yeni Aşkını Açıkladı!
TNT ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan, birbirinden ünlü konukların yer aldığı keyifli magazin programı Canlı Hayat’ın bugünkü konuklarından ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı.
Türkiye’nin ünlü ilahiyatçılarından Yaşar Nuri Öztürk konuk olduğu TNT’nin ilgiyle izlenen magazin programı Canlı Hayat’ta yeni bir aşka yelken açtığını itiraf etti. Bronz teni, verdiği kiloları ile dikkat çeken Öztürk, aşık olduğu hanımefendinin 25 yaşında ve kumral olduğunu belirtti.
***
Deniz Çakır’ı övdü
Perihan Savaş, Müjde Ar’ın oynadığı ‘İffet’ rolünü dizide canlandıran Deniz Çakır’ı “O Müjde’den çok daha iyi oyuncu” diyerek övdü. Beyaz TV’de canlı yayına katılan Perihan Savaş, Müjde Ar için alışılmadık bir yorumda bulundu. Dün sabah yayınlanan ‘Şekerli Kahve’ye konuk olan Savaş, yıllar önce Müjde Ar’ın oynadığı ve bu sezon ekrana dizi olarak gelen ‘İffet’ için “Deniz Çakır bu rolü Müjde’den daha iyi oynamış” dedi. Savaş bu sözlerle yetinmeyip bir de “Deniz Müjde’den on kat daha iyi oyuncu” deyince programdaki Emel Müftüoğlu ile Oya Aydoğan ne yapacağını şaşırdı. ‘İffet’ dizisi bir süre önce, içeriğinden ve oyuncularından çok, tecavüz sahnesiyle gündeme gelmişti. Müjde Ar, 1982 yılında oynadığı filmin dizi versiyonu için, yakın arkadaşı Aysun Kayacı’yı önermişti.
***

Sette dayak iddiası
Ayakkabı koleksiyonunu W Otel’de tanıtan Paris Hilton, “Türk kadınları çok şık giyiniyor. Onlarla aynı zevki taşıyoruz” dedi. Paris Hilton, kendi adını taşıyan ve Divarese mağazalarında satışa sunulan ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak üzere W Hotel’de basın toplantısı düzenledi. Korumaları eşliğinde otele giriş yapan Hilton’u görüntülemek isteyen basın mensupları kalabalık nedeniyle yoğun çaba harcadı. Hilton, yerine oturduğu sırada çantasını kucağına koyarak, bacağındaki izleri saklamaya çalıştı. Türkiye’nin kültürü, mutfağı ve mimarisini çok beğendiğini belirten Hilton, “Türkiye’de tekrar bulunmaktan mutluyum. Türk insanları çok sıcak” dedi. Hilton, başarısının sırrını şu sözlerle açıkladı: “15 yaşında New York’a geldim. Orada uzun süre modayı takip ettim ama benim başarımın asıl sırrı sanıyorum kanımda var. Büyükbabam ve dedemin başarıları, bana da miras olarak kalmış durumda. 15 ayrı ürün markam var. Yeni bir albüm yapmayı düşünüyorum. Bir TV programında yer alacağım ve Filipinler’de bir beach kulüp açacağım.” Türk kadınlarının stilini çok beğendiğini ifade eden Hilton, “Dün akşam bir yemeğe katıldım ve buradaki kadınların çok şık giyindiğini gördüm. Türk kadınları benimle aynı zevki taşıyor. Avrupa’da en iyi satış Türkiye’de yapıldı. Türk kadınlarının benim ayakkabılarımı giymesi hoşuma gidiyor. Hayalim hep bir iş kadını olmaktı, bunu hedefliyordum. Hedefimi şu anda başarmış durumdayım” diye konuştu.
***

Paris, İstanbul gecelerinde
Adını taşıyan ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak üzere İstanbul’a gelen Paris Hilton, kendisi için Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen geceye katıldı.Paris Hilton, girişte gazetecilere poz verirken, gece basına kapalı gerçekleştirildi. DJ Suat Ateşdağlı’nın performans sunduğu geceye, bazı iş adamları ve sanatçıların da aralarında bulunduğu yaklaşık 400 davetlinin katıldığı öğrenildi.
***

David Beckham öldü iddiası kızdırdı
Ünlü isimlerin öldüğü asılsız haberleri sosyal medyada sık sık yer alır. Ancak bu kez ABD’nin ünlü haber sitesi Associated News, Beckham’ın trafik kazasında öldüğünü haber yaptı. Gerçek anlaşılana kadar Beckham hayranları şoke oldu. ABD’nin ünlü haber ajansı Associated News’ın “David Beckham öldü” haberi tüm dünyada ortalığı karıştırdı. Zaman zaman ünlü isimlerin öldüğünü yalan haber olarak yapan ABD’nin Associated News adlı haber sitesi, bu kez Los Angeles Galaxy takımında forma giyen 36 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcunun trafik kazasında hayatını kaybettiğini duyurdu. Sabah gazetesinin haberine göre; gerçek dışı haberde, “Beckham, Inserstate 80 Caddesi’nde bir arkadaşıyla birlikte trafik kazasında hayatını kaybetti. Yanında bulunan arkadaşının otomobilini kullanan ünlü oyuncu hız limitinin 90 kilometre olduğu caddede 150 kilometre hıza çıktı. Beckham kontrolünü kaybettiği aracın ağaca çarpması sonucu öldü” gibi ayrıntılar yer alınca ünlü oyuncunun birçok hayranı şoka girdi. O an sahadaydı! Ancak gerçek çok geçmeden anlaşıydı. Çünkü haberin yayına girdiği dadikalarda Beckham sahada Alajuelense takımıyla maç yapıyordu.. Haberde cenaze saati bile yazılan Beckham’ın hayranları, “Ölümün şakası mı olur?” diye tepki gösterdikleri haber ajansı mail ve faks yoluyla protesto etti.
***

Leyla ile Mecnun’un setinde dayak
Leyla ile Mecnun dizisindeki Leyla’yı rol arkadaşı Ushan Çakır dövdü. Genç oyuncu Ezgi Asaroğlu darp raporu aldı. Leyla rolünü canlandıran Ezgi Asaroğlu’nu Mecnun’un can düşmanı zengin ve şımarık çocuk Arda rolünü canlandıran Ushan Çakır dövdü. İddiaya göre olay şöyle gelişti: Ushan Çakır ve Ezgi Asaroğlu sette tartışmaya başladı. Bir anda Çakır, Asaroğlu’nun gırtlağını sıktı ve saçlarından sürükledi. Bugün gazetesinin haberine göre Ushan, güzel oyuncunun gırtlağını sıkarken Asaroğlu nefes alamadı ve dili dışarı çıktı. Bu arada yaşanan arbadede genç kadın kaldırıma kafasını çarptı. Olayın ardından Ezgi Asaroğlu’nun darp raporu aldığı da belirtildi. Oyuncu Ushan Çakır’ın daha önce aynı dizide rol alan Beste Bereket ile aşk yaşadığı öğrenildi. Kavganın da Ezgi Asaroğlu’nun, Beste Bereket’e Çakır hakkında bir şeyler söylemesinden kaynaklandığı iddia edildi.