SON DAKİKA MAGAZİN: Ebru Polat kesenin ağzını açtı… Işın Karaca anne oldu… Hülya Avşar aşk dedikodularına yanıt verdi… Sinan Akçıl’a 1 ay boyunca idman… Halil Bezmen sevgilisi ile Bebek’te yürüyüşe çıktı… Alkoçlar Beşiktaş’ta görüldü…


Ebru Polat yeni klibe hazırlanıyor
Seksi şarkıcı Ebru Polat, klip çekmeye doymuyor. 2 yılda toplam 12 klip çekerek bir rekora imza atan güzel şarkıcı, şimdi 13’üncü klibi için kolları sıvadı. Sezen Aksu imzalı Haydi Git şarkısı için kamera karşısına geçen şarkıcı bu klip için kesenin ağzını iyice açtı. Senaryosunu Hollywood’da çalışan bir senariste yazdıran Polat, kıyafetlerini de dünyaca ünlü bir modacıya hazırlattı.

***
Bezmen’in ikinci mutluluğu
Mutlu bir beraberlik yaşayan Halil Bezmen ile sevgilisi Rengin Suar çifti Bebek’te yürüyüşteydi.

***

Bodrum – Bebek hattı!
Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Gülşah – Ender Alkoçlar çifti ve kızları Aslışah Bebek’teydiler.

***
Sinan Akçıl kendini değiştiriyor
Sinan Akçıl, ‘Bişey Olmuş’ adlı şarkısına çekeceği klip için spor koçu ve beslenme uzmanı Murat Tavman’la anlaştı. Tavman gözetiminde spor yapıp, beslenecek olan Akçıl, gözlerden uzak bir spor salonunu da bir ay süreliğine kapattı. Yaptığı bestelerle son döneme damga vuran ve ‘Kalp Sesi’ adlı bir de albüm çıkaran Sinan Akçıl’dan sportif hazırlık… Akçıl, önümüzdeki ay ‘Bişey Olmuş’ adlı şarkısına çekeceği klip için spor koçu ve beslenme uzmanı Murat Tavman’la çalışmaya başladı. Alanında dünyanın en iyi ilk 10 ismi arasında gösterilen Murat Tavman, Sinan Akçıl için spor dışında; hangi besini kaç gram tüketeceğinden, suyu hangi aralıklarla içeceğine kadar belirleyen program hazırladı. Tavman, Akçıl’a, ‘Konsantrasyonumuzun tam olması lazım. Yüksek gelir seviyesindeki insanların takılmak amacıyla gittiği spor salonlarında değil; arka sokaklardaki bir salonda bu işi yapacağız’ dedi. Hocasını dinleyen Akçıl, Ataşehir’de bir spor salonunu bir ay süreyle kapattı. 12 yıl ABD’de yaşayan Murat Tavman, Justin Timbarlake, Paul Walker ve Jessica Alba’yı da forma sokarak adını duyurmuştu.

***
Hülya Avşar aşk sorularını yanıtladı
Hülya Avşar, Şahan Gökbakar’la aşk yaşadığı iddialarına, katıldığı tenis turnuvasından yanıt verdi. Fehmi Kızıl Veteranlar Tenis Turnasının final maçları Tarabya TED’de yapıldı. Finallerde yarışan Hülya Avşar, single maçlarında ikinci, mix maçlarında ise birinci olarak kupayı aldı. Maç sonrası kameralar karşısına geçen Avşar (48), adının aşk dedikodularına karıştığı Şahan Gökbakar’la (30) ilgili haberlere açıklık getirdi. ‘Bizim arkadaşlığımız sevgili olarak başlamadı. O benim arkadaşım’
diyen sanatçı,’Bayramda tenis oynamak istediğime dair tweet attım. Şahan da ‘Ben oynarım’ dedi. Daha sonra sevgili diye haberler çıktı. O benim kardeşim. Aramızda yaş farkı var’ şeklinde konuştu.
‘Geçmiş Olsun’ adlı bir single çıkartan Hülya Avşar, Kürt şarkıcı Ciwan Haco’ya düet yaptığını da açıkladı. Avşar, Ciwan Haco’nun yeni albümünde yer alan ‘Bu da Gelir Bu da Geçer Ağlama’ isimli türküyü Kürtçe seslendirdiklerini söyledi.

***
Anne oldu
Işın Karaca, sabaha karşı anne oldu. Çift, 3 kilogram ağırlığında ve 49 cm boyunda doğan kızlarına ‘koruyucu melek ve insanlığın koruyucusu’ anlamına gelen ‘Sasha Mia’ adını verdi.