SON DAKİKA MAGAZİN: Beren Saat ve Fırat Çelik beraber geziyorlar… Fontana İstanbul’un altını üstüne getirdi… Ata Demirer elinden telefonu bırakmadı… Tuba Büyüküstün’ün aklı ikizlerde… Cem Yılmaz Cansu Dere sorularını cevaplamadı…


Beren Saat ve Fırat Çelik çok iyi anlaşıyorlar

“Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin başrol oyuncuları Beren Saat ve Fırat Çelik, artık set dışında da sık sık görüşüyor. Habertürk’ün haberine göre, Jamiroquai’nin 5 Eylül’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da verdiği konseri beraber izleyen iki başarılı oyuncu, önceki gün de Nişantaşı’ndaki bir kafede görüntülendi.

***
Fontana İstanbulda alışveriş yaptı

Mango defilesi için ülkemize gelen Victoria’s Secret mankeni Isabeli Fontana, İstanbul’a
gelen tüm yabancı ünlüler gibi soluğu Kapalıçarşı’da aldı. İhtişamından büyülendiği Kapalıçarşı’yı “Çılgın bir alışveriş merkezi” sözleriyle tanımlayan Fontana, 100 bin lira harcayarak mücevher, halı, hediyelik eşya aldı.

***
Ata Demirer elinden telefonu bırakmadı

Sevgilisiyle kendisine iPhone4 alan Demirer, uzun süre telefon işlemleriyle uğraştı. Demirer, kendine siyah, sevgilisine ise beyaz bir telefon seçti.

***
Tuba ikizlerini düşünüyor

Tuba Büyüküstün, yakın çevresine ayrı yumurta ikizlerinin cinsiyetinin kız olduğunu açıkladı. Çift, bebeklerin kız olmasına özellikle sevindi. Yaklaşık 4 aylık hamile olan Büyüküstün, ikiz kızlarını dünyaya getirdikten sonra bir süre oyunculuğa ara verecek.

***

Cem Yılmaz özel hayatıyla ilgili konuşmayacağını söyledi

Cansu Dere ile yollarını ikinci kez ayırdıktan sonra 48 yaşındaki Yaprak Özdemiroğlu ile adı anılan Cem Yılmaz, önceki gün City’s çıkışı görüntülendi. Her zamanki gibi kıyafetlerini siyah renkten yana tercih eden Cem Yılmaz City’s çıkışı aracını beklerken, son günlerde hakkında çıkan dedikodular hakkında, ‘Stilim değil. Ben bu konular hakkında konuşmam’ diyerek gelen aracına bindi. Trafik kurallarına uyan ve emniyet kemerini takan Cem Yılmaz’ın keyfi hayli yerindeydi.