SON DAKİKA MAGAZİN: Okan Yalabık attan düştü, sevgilisi kriz geçirdi… Sinan Engin’in oğlu Etiler’de tur attı… Bayhan kaldırıma çıktı… Tuğçe Kazaz’ın boşanması yılan hikayesine döndü…



Okan Yalabık attan düştü sevgilisi kriz geçirdi
‘Muhteşem Yüzyıl’ın setinde attan düşüp hastanelik olan Okan Yalabık’ın sevgilisi Hande Soral, haberi duyunca ağlama krizine girdi. Yalabık’ın hastanelik olduğunu internetten öğrenen Soral, panikle sevgilisini aradı.
Okan Yalabık’ın “İyiyim” sözüyle rahatlayan güzel oyuncu, “Bu haberleri abartanlar düşünmezler mi bu adamın sevdikleri yok mu diye! Kalp krizi geçirteceklerdi” dedi.

***
Bayhan kaza geçirdi
POPSTAR Bayhan, kendi kullandığı otomobiliyle kaza yaptı. Kaldırıma çarpan Bayhan’ın kolu ile bacağında kırıklar oluştu. Pop Star yarışması ile ünlenen Bayhan Gürhan, önceki akşam Beşiktaş Dolmabahçe’de kaza yaptı. Bayhan kullandığı otomobilin direksiyon hâkimiyetini kaybedince kaldırıma çarptı. Çevredekilerin yardımına koştuğu Bayhan ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi’ne kaldırıldı. Kolu ve bacağında kırıklar oluştuğu öğrenilen Bayhan, Ortopedi Servisi’nde tedavi altına alındı. Hastaneden hafta sonu taburcu edileceği öğrenilen Bayhan’ın alkollü olmadığı bildirildi.

***
Tuğçe Kazaz’ın boşanması yılan hikayesine döndü
2005’te Atina’da Yorgo Seitaridis ile evlenip 4 yıl sonra boşanan manken Tuğçe Kazaz, boşanmanın Türkiye’de de geçerli olması için dava açtı. Seitaridis duruşmaya gelmeyince boşanamadı.

***
“Sözleşme olamaz!..”
Davut Güloğlu evlilik sözleşmesiyle ilgili görüşlerini açıkladı. Ünlü sanatçı “Her şeyim Ece’nin. İkimiz de çalışacağız. Öyle anlaşma olmaz” diyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in ev sahipliğinde Beyaz TV çalışanları ve sanatçılar önceki akşam ‘Portaxe’ adlı mekânda iftar yaptı. Gecenin en dikkat çeken isimleri eski sevgilisi Emel Müftüoğlu ile pişti olan Davut Güloğlu ve evlilik hazırlıkları yaptığı sunucu sevgilisi Ece Erken oldu. İkili evlilik tarihini aşağı yukarı belirlediklerini açıklarken, kendilerine yöneltilen sorulara da ilginç cevaplar verdi.

***
Etiler’de Lamborghini ile turu
Seda Sayan ve Sinan Engin’in oğulları Oğulcan Engin, çok konuşulan servet değerindeki Lamborghini Gallardo aracıyla önceki akşam Etiler’de objektiflere takıldı. İkinci el otomobili 600 bin liraya satın alıp oğullarına hediye eden Sinan Engin ve eski eşi Seda Sayan, eleştirilere, “Paramız var aldık” diye tepki göstermişti.

***
Seçkin Piriler oğluyla poz verdi
Masa Restoran’da otururken objektife takılan Piriler, mankenliği bıraktığını, artık tüm vaktini 11 aylık oğluna ayırdığını, bundan sonra da kariyerine dizi oyunculuğu ve sunuculukla devam etmek istediğini söyledi.

***
“Kimseyi dövmek istemiyorum!”
Asuman Krause ile sevgilisi Ümit Erdem, önceki akşam Bebek’teki bir kafede iftar sonrası kahve keyfi yaptı. Mekan çıkışında basının yoğun ilgisiyle karşılaşan Krause; üzerinde ‘Muhammad Ali’ yazan sweatshirt’üyle ilgili “Hayranlığım var ama dövmek istediğim kimse yok. Ben hiçbir şeye özenmiyorum” dedi. “Hayat güzel, her şey güzel” diyerek aşk sorularını geçiştiren Asuman Krause, Bodrum’da çekilen göbekli fotoğraflarını hatırlatan gazetecilere; “Malzeme bu işte! Kilo vermeyi düşünmüyorum” dedi.
***