SON DAKİKA MAGAZİN: Burak Özçivit iftar yemeğinde Ortaköy’de merak edilen soruları yanıtladı… Merve Boluğur da Ortaköy’deydi… Teoman stüdyosunu satışa çıkardı… Hülya Avşar’a Deniz Seki imzalı şarkı…

Burak Özçivit Ortaköy’de soruları yanıtladı

Önceki gece ‘Küçük Sırlar’ ekibi için düzenlenen iftar yemeğine katılan Özçivit, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Her projede kendini yenilediğini söyleyen başarılı oyuncu, Malkoçoğlu’nu hak ettiği gibi canlandırmak için at binme eğitimi aldığını anlattı.

ÇOCUKLUĞUMUN KARAKTERİ
Özçivit, gazetecilerin, “Malkoçoğlu ile özdeşleşen Cüneyt Arkın kadar başarılı olacağınızı düşünüyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Malkoçoğlu’nu herkes farklı şekilde canlandırır. İnşallah ben de layıkı ile canlandırabilirim. Benim de daha önce canlandırılan Malkoçoğlu gibi sevgililerim olacak ve çapkın olacağım! Malkoçoğlu çocukluğumun karekteri, bu yüzden bu role yürekten hazırlanıyorum. Rol gereği 50 kişinin karşısına çıkarım!”

***
Merve Boluğur da Ortaköy’deydi

Geçtiğimiz akşam Ortaköy Nomads’teki ‘Küçük Sırlar’ın veda yemeğinde soruları yanıtlayan Merve Boluğur, bundan sonraki projesinde seçici davranacağı belirtti.
Genç oyuncu, “Artık kötü kızı oynamak istemiyorum. Bir dahaki projede iyi kız olmak istiyorum” dedi. Kuralları olmadığını da söyleyen Boluğur, yemeğe sevgilisi Burak Musaloğlu ile katıldı.

***
Teoman stüdyosunu satışa çıkardı

Müzisyen arkadaşlarına haber salan ve stüdyodaki kayıt malzelemerini satacağını söyleyen Teoman müşteri arıyor.Yakın dostu Sinan Çetin’in isim babası olduğu “Çanakkale Çocukları” filminde hem oyuncu hem de müzisyen kimliğiyle görev alacağı bilgisini yalanlayan Teoman’a ünlü yönetmen destek verdi.
Çetin, sahibi olduğu Plato Film aracılığıyla “Sinan Çetin ile Teoman’ın dostluğu daimdir. Teoman’ın bireysel mutluluğu bizim için önemlidir” açıklamasını yaptı.

***
Hülya Avşar’a Deniz Seki imzalı şarkı…

Üç ayda bir single çıkarma kararı alan Hülya Avşar’dan ilk şarkı geldi! Sanatçı, ‘Proje şarkı’ dediği Deniz Seki imzalı ‘Geçmiş Olsun’ şarkısını radyolara dağıttı. Dün müzikseverlerle buluşan şarkının klibi ise önümüzdeki hafta içinde Deniz Akel tarafından çekilecek…

***