SON DAKİKA MAGAZİN: Teoman müziği bıraktı… Hadise Erol Köse’nin yorumlarıyla ilgili sorulara yanıt verdi… Mustafa Sandal ve Emina ikinci bebek için hazırlık yapıyor… Önder Turacı işinden oldu… Memati İstanbul’da tatile devam ediyor… Talibova tekne turundan sonra tekne almak istedi…


Teoman müziği bıraktı
Teoman resmi internet sitesinde müziği bıraktığını şu sözlerle anlattı; “Sevgili arkadaşlar; müziği bırakıyorum. ya çok çok uzun bir süre. ya da büyük ihtimalle, hiç dönmemek üzere. 3 eylül berlin son konserimdir. Anlatayım nedenini; Çok sevdiğim şarkılarımı yazdım. Hep olduğum kişi kalayım diye de çok uğraştım, çok çalıştım. Küçücükken bu ülkede rock müziğe dair bir hayal kurdum, nerede ne varsa takip ettim, ardına düştüm, her şeyini gözledim, inandım. Hayal olduğunu bile bile. Neyse, işte bu hayal artık beni tatmin etmiyor. Kendimi, arkadaşlarımı hayalkırıklığı içinde görüyorum. Bu hayal beni tatmin etmeyince, önemli olmadığını bildiğim diğer bazı hayallerimi sembolik olarak şu önümüzdeki 1.5 senede gerçekleştirip müziği bırakayım bari dedim, daha da çok çalışmaya karar verdim. Gizli tuttum kararımı, kimseye de söylemedim. Ama bir süredir kendime bakıyorum ve çok yorgunum. O yüzden pes diyorum. Böylece düzelmesi aslında çok uzun yıllar sürecek problemleri 1.5 senelik bir intihar saldırısına dönüştürmeyeceğim. Boşu boşuna kendimi de, çalışan dostlarımı da yormamaya karar verdim. Kendimi yorarken, onları da çok yordum, üzdüm. Bu bir hüzün yazısı değil, bir rahatlama yazısıdır.”

***
Hadise internetteki yazılar için yanıt vermekte gecikmedi
Sosyal paylaşım sitesi twitter’a girdiği ilk günden beri hakkında konuşmadığı kimseyi bırakmayan Erol Köse, bu kez sert kayaya çarptı! Geçtiğimiz günlerde Hadise için “Obez, bidon basenli, kütük bacaklı” gibi sert eleştiriler yapan prodüktöre yanıt gecikmedi. Seksi şarkıcı, Erol Köse’yi kızdıracak sözler sarf etti.

‘ONUN TARZI ORTADA’
Milliyet’in haberine göre, ünlü prodüktörün albümü çıkmadan önce kendisine teklifte bulunduğunu söyleyen Hadise, ekledi: “Teklifini kabul etmedim diye beni karalıyor. Ama ne yaparsa yapsın bunu başaramaz. Ben Erol Köse ile çalışacak bir isim değilim. Onun tarzı ortada.”

AJDA PEKKAN BU SÖZLERE ÇOK KIZACAK!
Erol Köse, Ajda Pekkan’la ilgili dün yine twitter’da eleştiriler yaptı. Pekkan’ın 15 gün önce Bülent Çavuşoğlu ile Sapanca’daki bir otelde görüldüğünü iddia eden Köse, ekledi: “Firavun gibi her sene albüm ve aşk telaşına düşmesin. Ahirete yatırım yapsın.” Köse’nin bu sert sözlerine Demet Akalın da destek verdi.

***
Ebru Gündeş teknolojiye ayak uydurmaya çalışıyor

Ebru Gündeş, teknolojiye merak sardı. Ünlü sanatçı son konserinde şarkılarını; maestrosu Ayhan Şenyaylar’ın etrafa ışıklar saçan lazerli kemanı eşliğinde seslendirdi

YÜKLEYİN ŞU UYGULAMAYI!
Cafcaflı sahne! Ebru Gündeş, Antalya Sueno Beach’te verdiği konserde bol bol teknoloji konuştu. “Çağa ayak uydurmak zor vallahi. Ben de çabalıyorum. Mesela application’larım falan var, yani çok havalayım” diyen Gündeş, izleyicilerin telefonlarına uygulama yükletti.

FACEBOOK’TA SÜRPRİZİM VAR
Hayranlarına, “Yakında Facebook’ta müthiş bir sürprizim var. Kısa süre sonra da Nokia Ovi Store’da olacağım” diye seslenen sanatçı, ardından şarkılarını maestrosu Ayhan Şenyaylar’ın çaldığı, etrafa rengarenk ışıklar saçan lazerli kemanı eşliğinde söyledi.

***
Önder Turacı işinden oldu

Mersin İdmanyurdu, Turacı’yla yollarını ayırdı. Kulübün As Başkanı Ayhan Erdem, ‘Avusturya kampının ardından gelen raporla bu kararı aldık’ demekle yetindi. Önder Turacı’yla geçen yıl evlenen 2010 Belçika Güzeli Ayşe Özdemir, ‘Önder alkol alınca kendini kaybediyor. Beni 5 saat dövdü. İçkinin etkisi geçince ise yalvardı’ demişti.

***
Mustafa Sandal ve Emina Bebek hazırlığında

EYLÜL BAŞINDA TESLİM EDİLSİN
Emina Sandal, ikinci bebek haberinden sonra, hamileliğiyle ilgili detayları da Sırp basınıyla paylaştı. Scandal isimli dergide yer alan habere göre; Mustafa Sandal aldığı müjdeli haberin ardından Beykoz’daki evlerinde tadilat başlattı. Bir mimarla anlaşan ünlü popçu, evin Eylül ayı başında yenilenerek teslim edilmesini istedi.

BEBEK MOBİLYALARI İTALYA’DAN
Bebek odasının mobilyalarının İtalya’dan geleceği belirtilen haberde, Sandal çiftinin tadilat için 500 bin Euro harcayacağı bilgisine de yer verildi. Emina, aynı dergiye, “Bu kez kız istiyoruz ama yine de önemli olan cinsiyeti değil, sağlığı” dedi.

YAMAN İÇİN EV ALMIŞTI
Mustafa Sandal, ilk çocuğu Yaman için Beykoz Çubuklu’da aldığı 1.5 milyon Euro’luk lüks villayı, 1 milyon dolara dekore ettirmişti.

***
Memati İstanbul’da tatile devam ediyor

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen oyuncusu Gürkan Uygun, dün alışveriş için Nişantaşı City’s’deydi. Tek başına geldiği City’sde uzun bir süre alışveriş yapan başarılı oyuncu, yeni sezona girmeden önce tatilin son günlerini İstanbul’da geçirdiğini ve enerji topladığını söyledi.

***
Talibova tekne almak istiyor

MODEL Boats yarışması için 5 hafta boyunca tekneyle Ege koylarında dolaşan Nigar Talibova, finalle birlikte Bodrum’a koştu. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Talibova, “5 haftada yelkenci oldum… Denize de âşığım, kendime bir tekne almam lazım, yoksa bu tutkudan kurtulmam imkânsız” dedi.