SON DAKİKA MAGAZİN: Hayko’nun yeni saç stili yine konuşuluyor… Nilüfer’den ‘Aşk Kitabı’… Azra Akın ve Tatlıtuğ yeniden… Gizem Akın ve Hakan Hatipoğlu balayında…

Nilüfer, “Hayko’yu televizyonda gördüğümde korkuyordum ama sonra çok sevdim” dedi.
12 DÜET ALBÜMÜNDEN ŞARKILAR
Hayko Cepkin konserde önlerden aldı arkaları uzun bıraktı! Ünlü sanatçı Nilüfer, bu yıl 21’incisi düzenlenen Most Açık hava Konserleri kapsamında Harbiye Açık hava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluştu. Rock grup ve solistleriyle birlikte söylediği şarkılardan oluşan ‘12 Düet’ albümünden şarkılar seslendiren Nilüfer’e sahnede çılgın rock’çı Hayko Cepkinde eşlik etti.

‘AŞK KİTABI’NI SÖYLEDİLER
Nilüfer’le ‘Aşk Kitabı’ adlı şarkısında düet yapan Hayko Cepkin, binlerce seyircinin şaşkın bakışları altında biran da cebinden çıkardığı tıraş makinesiyle saçını kesmeye başladı. Cepkin’in sahnede saçlarını kesmesi Nilüfer’ide şaşırttı. Ünlü sanatçı, “Hayko’yu televizyonda gördüğümde korkuyordum ama kendisini tanıdıktan sonra çok sevdim, pırıl pırıl bir insan” dedi.

***

Yeniden başlayan aşkın ilk görüntüsü

Kıvanç Tatlıtuğ tatilin ikinci bölümü için, sevgilisi Azra Akın’la Bodrum’da yeni aldığı evine geldi. Kıvanç Tatlıtuğ ile üç yıl aradan sonra yeniden birlikte olmaya başladığı sevgilisi Azra Akın, gizlice tatile çıktı. Yapımcısının, “Yeni dizi başlayıncaya kadar ortalarda görünme” diyerek uyardığı Tatlıtuğ ile Akın, ilk olarak Marmaris Bördübet Koyu’ndaki Golden Key Otel’de baş başa tatil yaptı. Özel tekneyle koylara gidip denize giren ikili, hayranlarının fotoğraf çektirme talebini bir yerde yayınlanır endişesiyle reddetti. İki sevgili önceki gün de tatillerinin ikinci bölümü için Bodrum’a geçti.

***

Bodrum’da balayındalar
SHOW TV’DE yayınlanan ‘Var mısın Yok musun’ yarışmasında tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve geçen hafta İstanbul’da nikah masasına oturan Gizem Akın ile Hakan Hatipoğlu, Bodrum’da görüntülendi.

***

Diziye niyet gerçek hayata kısmet
FOX’ta yayınlanan “Dinle Sevgili”nin başrol oyuncuları Ceyda Tepeliler ile Cem Kılıç’ın sevgili olduğu ortaya çıktı.
Haftanın 5 günü ekrana gelen ve kısa sürede en çok izlenen diziler arasında yerini alan “ Dinle Sevgili”de Kılıç ve Tepeliler başrolü Zeynep Dörtkardeşler’le paylaşıyor. Bir radyoda çalışan 3 gencin yaşamını anlatan dizide senaryo gereği Dörtkardeşler ile Kılıç birbirine aşıkken çok zengin olan Tepeliler onların aşkına engel olmaya çalışıyor. Tepeliler, Kılıç’ın Dörtkardeşler’den ayrılıp kendi sevgilisi olması için entrikalar çeviriyor. Dizinin okuma provalarında yakınlaşan Tepeliler ile Kılıç’ın çekimler ilerledikçe samimiyetlerinin aşka dönüştüğü öğrenildi.