SPOR-Beşiktaş’ta teknik adam arayışı sürüyor

BEŞİKTAŞ-Tayfur Havutçu’nun tutukluluk halinin kaldırılmamasının ardından Beşiktaş’ta yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu oldu. Koch’un yardımcı antrenörlük yaptığı takımda
teknik direktör adayı olarak Mehmet Özdilek’inde adı geçiyor. Teknik direktör Tayfur Havutçu’nun tutuklanmasının ardından hoca konusunda büyük bir kaosun yaşandığı Beşiktaş ile adı anılan teknik adam sayısı 5’e yükseldi… Önceliği Havutçu’ya veren ancak tutukluluk haline yapılan itirazın reddedilmesi üzerine yeniden kolları sıvayan siyahbeyazlı yönetimin, Mustafa Denizli, Ziya Doğan, Flores ve Daum’un ardından Mehmet Özdilek’i de listeye aldığı öne sürüldü.

Portekizce bilmek tercih sebebi
Daha önce görevi sağlık sorunları nedeniyle bırakan Denizli ve camianın önemli bir kesiminden tepki alan Daum’un geri planda kalmasının ardından Ziya Doğan ve Flores’e yoğunlaşan yönetimin, Özdilek’e de sıcak baktığı vurgulandı. Takımda çok sayıda Portekizli olması nedeniyle Portekizce bilen bir hocanın faydalı olabileceğini düşünen yöneticilerin, bu konuda menajer Mendes ve Ahmet Bulut’tan destek alacağı belirtildi.