MAGAZİN HABERLERİ

EVLİLİK TEKLİFİ MESELE OLDU

ORTAKÖY- Oyuncu Zeynep Beşerler, arkadaşlarıyla Ortaköy’de bir araya geldi. Eğlendiği mekanın çıkışında gazetecilerle sohbet eden Beşerler, bayramda Londra’ya gideceğini ve bir arkadaşının düğününe katılacağını söylemişti. Güzel oyuncu aynı dizide rol aldığı İlker İnanoğlu’nun geçtiğimiz hafta içinde basın mensuplarının önünde yaptığı evlilik teklifi içinde “Samimiyetten yapıyor. ‘Yapma’ desem de şakayı sürdürüyor” diye konuşmuştu.

GAZETECİ PANİĞİ!..

BEBEK- Deniz Akkaya ve Osman Güney, Bebek Koru Kahvesi’nde bir araya geldi. Muhabirleri fark eden Güney’in uyarısıyla panikleyen Akkaya, sırtını dönüp yüzünü gizlemeye çalıştı. Sipariş verdiği kahvenin bile gelmesini beklemeyip beş dakika içinde mekanı terk eden Akkaya, özel şoförlü aracına bindi. Kısa süre sonra Güney de oradan ayrıldı.

BAYRAMDA BİLE ÇALIŞTI

ETİLER- Cem Davran, eşi Hilal Davran ve oğlu Hürcan ile geçen hafta Etiler’deki Big Chef’s’ten çıkarken görüntülendi. Davran, gazetecilerin “Cem Bey bayram tatilinde nerdesiniz?” sorusuna, “Çalışıcağım” yanıtını vermişti. Bayramda tatile fırsat bulumayan oyuncunun oğlu Hürcan’ın, babasının boyuna yetişmesi de dikkatlerden kaçmadı.

BAYHAN HAYRANLARINI ÜZDÜ

BEŞİKTAŞ- Popstar Bayhan, kendi kullandığı otomobiliyle kaza yaptı. Kaldırıma çarpan Bayhan’ın kolu ile bacağında kırıklar oluştu. Pop Star yarışması ile ünlenen Bayhan Gürhan, geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş Dolmabahçe’de kaza yaptı. Bayhan kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedince kaldırıma çarptı. Çevredekilerin yardımına koştuğu Bayhan ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi’ne kaldırıldı.

MALZEME BU İŞTE!..

BEBEK- Asuman Krause ile sevgilisi Ümit Erdem, geçtiğimiz haftalarda Bebek’teki bir kafede kahve keyfi yaptı. Mekan çıkışında basının yoğun ilgisiyle karşılaşan Krause, üzerinde ‘Muhammad Ali’ yazan sweatshirt’üyle ilgili “Hayranlığım var ama dövmek istediğim kimse yok. Ben hiçbir şeye özenmiyorum” dedi.
BEBEK’TE BAYRAM BULUŞMASI
BEBEK- Geçtiğimiz aralık ayında boşanan Nurgül Yeşilçay ile Cem Özer, Bebek Kahve’de bir araya geldi. Baş başa sohbet eden ikili, görüntülendiklerini fark edince tedirgin oldu. Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay apar topar mekandan oradan ayrılırken, Cem Özer üç saat boyunca mekanda tek başına oturdu.

PANPİŞLERİNİ SEVİNDİRDİ

ETİLER- Panpiş modası ile adından söz ettiren şarkıcı Hilal Cebeci en son Etiler’de görüntülendi. “Panpişlerime sürprizim var” diyen Cebeci yeni projelerle ekran başına çıkmaya hazırlanıyor. Hilal Cebeci, Etiler Home Store’da Hayrettin Karaoğuz ile bir araya geldi. Hayrettin Karaoğuz, Cebeci’nin yakında yeni bölümleriyle ekrana gelecek şov programına konuk olacağını söyledi. Cebeci ise “Panpişlerim için çok güzel sürprizlerim var, herkes beni konuşacak” dedi.