SPOR-Mourinho beni arıyor!..

BEŞİKTAŞ-Bizim yılımız olacak… Çabuk gel Guti… Ve operasyon başladı… Bebe ‘kariyer’ dedi… İstenmeyen adam Fink… Fernandes’i bekliyoruz… Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri

SABAH : “Beşiktaş’ın yılı olacak”
Kendisine çok güvendiğini söyleyen Beşiktaş’ın genç teknik direktörü Havutçu, “Hem lig, hem Avrupa, hem de Türkiye Kupası’nda başarı istiyoruz. Bu yıl Beşiktaş’ın yılı olacak” dedi.

“Fernandes’i bekliyoruz”
İspanya’nın Valencia takımından bonservisinin alınması için uğraşılan Fernandes’in durumuyla ilgili olarak ise “Umut ediyoruz ki en kısa zamanda aramıza katılır” yorumunu yaptı.

HABERTURK SPOR : “Çabuk gel Guti”
Beşiktaş’ın genç hocası, tatil programını daha önceden yaptığını belirterek “Cezası neyse öderim” diyen Guti’ye “ Bir an önce gelmelisin. Herkese örnek olman gerek” dedi. İspanyol oyuncu Cuma takıma katılacak.

“Sorun yaşadım” Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Guti, Intereconomia kanalına verdiği röportajda, ilk defa yaşadığı İstanbul’da 4-5 aylık dönemde uyum problemi yaşadığını açıkladı.

“Bebe ‘kariyer’ dedi” Manchester United’tan kiralanan Portekizli golcü Bebe, “ Takım arkadaşlarım çok sıcakkanlı ve samimi insanlar. Onlarla birlikte burada şampiyonluklar kazanarak iyi bir kariyer elde etmek istiyorum” dedi.

FANATİK : “Bizim yılımız olacak”
Yeni sezon öncesinde Tayfur Havutçu çok iddialı konuştu, takıma olan inancını ortaya koydu: “Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Kendimize güveniyoruz. Bu sene Beşiktaş’ın senesi olacak”

“Yıldızlar izinli, çünkü…” Guti ve Quaresma’nın özel izinli olduğunu belirten Havutçu, “Kendileriyle görüştüm, Quaresma’nın annesinin bir rahatsızlığı var ondan dolayı 1 Temmuz’da burada olacak. Guti’nin de çocuklarının okul problemleri var, aynı gün bizimle idmanlara katılacak” diye konuştu.

MİLLİYET : “Ve operasyon başladı”
Beşiktaş yabancı kontenjanını boşaltmak için dün düğmeye bastı ve Fink’i idmana almadı. Ferrari ile Tabata için de ülkelerinden dönmeleri halinde aynı yöntem uygulanacak.

AKŞAM : “Mourinho beni arıyor”
Guti, Portekizli ünlü teknik adamın Real’de kendisi gibi bir futbolcunun eksikliğini çok hissettiğini savundu ve ekledi: “Bernabeu’ya vedam soğuk oldu. Onca yıldan sonra biraz daha hürmeti hak ediyordum. Real Madrid’in büyük futbolcuları var, çok iyi transferler yaptı ama benim gibi bir çapa gerekiyor”

“Havamız yeter” Beşitaş’ın Alman panzeri Fabian Ernst, “Bu sene ekibimizde daha iyi bir hava var. Gençlerin de katılmasıyla iyi bir denge yakalandı. Tecrübeliler, gençlere yardımcı olacak. Taraftarlarımızla aramızda çok güzel bir bağ var. Bu sene onlara şampiyonluk hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.

VATAN : “Annem hasta ben ne yapayım”
Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, “Annemin kalbinde sorun var. Önce stent takıldı sonra çıkarıldı. 29 Haziran’da bir tahlil daha yaptıracak. 30’unda da sonuçlar çıkacak. 1 Temmuz’da İstanbul’dayım, kimse merak etmesin” diye konuştu.

“İstenmeyen adam Fink” Beşiktaş’ta kadroda düşünülmeyen yabancı oyunculardan Michael Fink takımla çalışmalara bile dahil edilmiyor. Ferrari’yle birlikte takım bulmaları istenen isimlerden olan Alman orta saha dün de tek başına salonda çalıştı.