SPOR-Nobre gidiyor!..

BEŞİKTAŞ-Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, tranferinden vazgeçtiği eski Beşiktaşlı oyuncu Mert Nobre konusunda tavrını değiştirdi. Mersin İdmanyurdu Ali Karamanlı,
NTVSpor’da yayınlanan “Spor Gecesi” programında yaptığı açıklamada, bu oyuncu ile tekrar ilgilendiklerini ve transferi 1-2 gün içerisinde bitireceklerini açıkladı.

Ali Karamanlı yaptığı açıklamada, “Nobre’nin kendisi ile yaptığım görüşmede kendisi bana ‘Beşiktaş ile ilgili bir problemim yok’ dedi. Tabi daha sonra alacakları ile ilgili sorun olduğunu söyledi. Bu transfer uzun sürdü. Bugün itibari ile Beşiktaş ile ilişkisini tamamen kesti. Bu transfer bugün veya yarın gerçekleşecek” ifadelerini kullandı.

Nobre’nin Beşiktaş ile fesh ettiği sözleşmesinde ‘Türkiye’de başka bir kulüpte oynayamaz’ maddesinin bulunduğu iddiasının hatırlatılması üzerine Karamanlı:

“Türkiye’de oynamasına engel bir madde yok. Bir sıkıntı olmadığını, bize bugün anlaşmasını fesh ettiğini söyledi. Biz de bu transferi yarın, öbür gün gerçekleştireceğiz” diye konuştu.