SPOR-Guti radikal kararlar aldı

BEŞİKTAŞ-Alman teknik adam Schuster’in, Beşiktaş’tan ayrılmasının ardından kendini bir anda boşlukta hisseden Guti Hernandez, yeni sezon için radikal kararlar aldı. Geçen sezon sevgilisi
Noelia Lopez’den uzak olması yüzünden de problemler yaşayan siyah-beyazlı takımın kaptanı, manken sevgilisini İstanbul’a taşınması için ikna etmeyi başardı.

Beşiktaş’a daha yararlı olabilmek için duygusal problemlerini Noelia’yı, İstanbul’a getirerek çözmek isteyen Guti’nin beyaz bir sayfa açacağı bildirildi. Schuster ile birlikte ABD’nin Los Angeles Galaxy takımına gitmeyi düşünen, ancak bu hayalinin gerçekleşmemesi yüzünden takımda kalan Guti, sevgilisinin yanına gelecek olması nedeniyle özel hayatını da düzene sokacak. Guti’nin bu hamlesi Beşiktaş yönetiminde sevinçle karşılandı. Noelia ise İstanbul’a taşınacak olmasıyla ilgili İspanya basınına konuştu. Geçen sezon Guti’nin çok yalnız kaldığına dikkat çeken Noelia, “İstanbul’a taşınarak ona ve Beşiktaş’a yardımcı olabilmek için elimden geleni yapacağım. Ayrı kalmak ikimize de iyi gelmedi. İstanbul’a yerleşerek iş arayacağım. Manken olarak dünyanın her yerinde iş bulabilirim. Benim için Guti’nin yanında olmak çok önemli. Çünkü ayrı kaldığımızda çok büyük sorunlar yaşadığımızı gördük” dedi. Bu arada siyah-beyazlı yönetim ve teknik heyetin de yeni sezonda Guti’ye daha fazla sorumluluk ve destek verecekleri ifade edildi.

(MİLLİYET)