SPOR-“Beşiktaş-Samsun savaşı”

BEŞİKTAŞ-Bir isteğin var mı hocam?.. Beşiktaş gerekirse yabancıları satmayacak… Beşiktaş gerekirse yabancıları satmayacak… Al Rayyan uyanık çıktı… Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

HÜRRİYET
“Ronaldo Beyoğlu’na geliyor”
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Cumartesi günkü sürpriz ziyaret ile ilgili olarak, “Ronaldo bundan böyle sık sık İstanbul’a gelecek. Türkiye’nin önemli bir bölgesinde yatırım yapmak istiyor. Bu konuda da inceleme yapacak” dedi.

SABAH
“Bir isteğin var mı hocam?”
Kadrosuna 8 yeni ismi katan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Tayfur Havutçu’ya başka takviye isteyip istemediğini sordu. Genç çalıştırıcının cevabı net oldu: Gereken yapıldı.

VATAN
“Beşiktaş gerekirse yabancıları satmayacak”
14 yabancısı olan Beşiktaş, gözden çıkardığı Matteo Ferrari, Rodrigo Tabata, Filip Holosko ve Michael Fink’i değerini bulan bir teklif gelmezse bile satmayacak, A2 Takımı’na gönderecek.

“Al Rayyan uyanık çıktı” Tabata için 1 milyon avro teklif eden Katar Kulübü, Beşiktaş yönetimine, “Nasıl olsa satacaksınız, bekleriz” restini çekti. Beşiktaş, Tabata’yı Gaziantep’ten 8.5 milyon avroya transfer etmişti.

HABERTÜRK SPOR
“Ferrari’ye tek taraflı fesih”
Beşiktaş yönetimi 2 yıl daha mukavelesi olan ve ayrılmaya sıcak bakmayan İtalyan stoper konusunda FIFA’lık olmayı bile göze alıyor. Sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesi planlanıyor.

“Yok böyle arkadaşlık” Ersan Gülüm, takımda en iyi anlaştığı isim olan Guti’nin doğum tarihini vücuduna dövme yaptırdı. İspanyol yıldız da geri kalmadı genç stoperin doğduğu günü vücuduna kazıttı.

“Kartal, Bebe’yi açıkladı” Beşiktaş, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na Bebe’nin Manchester United’dan bir yıllığına 1 milyon avroya kiralandığını duyurdu.

FANATİK
“Mami, yüzde 100 Beşiktaş’ta!”
Bonservis haklarının yüzde 55’inin fona devredildiği konuşulan genç yıldız için, Beşiktaş’ın 2 milyon avro aldığı öne sürülmüştü. Bu iddialara, Beşiktaş noktayı koydu. Dün IMKB’ye yapılan açıklamada, “Muhammed Demirci ile ilgili medyada, oyuncunun bonservisinin yüzde 55’inin şirketimiz tarafından bir fona devredildiği haberleri yer almaktadır. Oyuncu ile şirketimiz arasında imzalanan 11.10.2010 tarihli anlaşma halen devam etmekte olup, Muhammed Demirci’nin haklarının fona devredilmesiyle ilgili herhangi bir görüşmede bulunulmamıştır” denildi.

“Beşiktaş-Samsun savaşı” Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, “Kemal Tokak için Beşiktaş’tan 5 milyon avro istedik, onlar ise futbolcunun aklını çelmeye kalktı. Bu seviyesizliktir. Beşiktaş ile tüm ilişkilerimizi askıya alıyoruz” dedi.

MİLLİYET
“Fernandes gelmiyor”
Valencia’ya yakınlığıyla bilinen Levante yazdı. İspanyol gazetesi, Portekizli oyuncunun Türkiye’ye gitmek istemediğini iddia etti ve menajerinin kulübüne bunu ilettiğini belirtti. Haberde, futbolcunun yönetime, Valencia dışında sadece Benfica’da oynayabileceğini söylediği vurgulandı.