SPOR-İşte yeni Ferdinand

BEŞİKTAŞ-Siyah-beyazlıların Manchester United’tan transferi Bebe için, camianın büyük bölümünden övgü dolu yorumlar yapılmaya devam ediliyor. Sert açıklamalarıyla tanınan Beşiktaş’ın eski
yöneticilerinden Celal Kolot da, Portekizli yıldıza destek veren isimlerden biri oldu. Atletico Madrid’in tecrübeli forveti Diego Forlan transferini teknik direktör Tayfur Havutçu’nun istemediğini belirten Kolot, “Takımdaki dengelerin bozulacağını düşündü. Bence bu konuda iyi yaptılar. Çünkü 32 yaşındaki bir futbolcuya 5 milyon euro verilmezdi” dedi.

Taraftar onu sevecek
Yönetimin bu kararın ardından Bebe’ye yöneldiğini ifade eden Kolot şöyle devam etti: “Bence de en doğru kararı verdiler. Portekizli forvet daha 21 yaşında. Bebe, geleceğin Ferdinand’ı olabilir. Beşiktaş’ın malı olmasa da, Beşiktaş’a güç katacaktır. Taraftar, böyle oyuncuları çok sever.” Kolot ayrıca Manuel Fernandes için de, “Ben onu borservisiyle alındı biliyordum ama 3 yıllık kiralanmış. Kendisi böyle diyor ve kafaları karıştırıyor” diye konuştu.

Lüzumsuz isimler!
CELAL Kolot, Beşiktaş’ın yerli transferlerine tepki gösterdi. Kolot, alınan gurbetçiler için, “Hepsi Bank Asya futbolcuları. Eğer gurbetçi almak istiyorsan Gökhan İnler, Eren Derdiyok gibi futbolcuları transfer edeceksin. Bu sezon çok lüzumsuz futbolcuları transfer ettiler. Gereksiz işler yaptılar” dedi.

İstikbali parlak
BEŞİKTAŞ’ın yeni transferi Bebe’ye bir destek de Divan Başkanı Yalçın Karadeniz’den geldi. “Manchester United’da oynayan bir oyuncunun kimse kötü olduğunu söyleyemez” diyen Karadeniz, “Hem genç, hem de istikbal vaat ediyor. Sadece o değil, bu sene transferde dikkat ettiğimiz hususlar bonservisi elinde olan oyuncular oldu. Biz bu sistemle biraz da tasarrufa gittik. Hangi bölgede oyuncuya ihtiyacımız varsa o bölgede nokta transferler yaptık” dedi.

(Fotomaç)