SPOR-Forlan düğümü çözülüyor

BEŞİKTAŞ-Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta gözler İspanya’ya çevrildi. Geçen yıl gol yollarında sıkıntı çektiği için önümüzdeki sezona kaliteli bir forvet alarak girmeyi hedefleyen
siyah-beyazlılar, bu konuda iki tecrübeli isim Diego Costa ve Diego Forlan’dan birini bitirecek. Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’nun yaptığı görüşmelerde hem Atletico Madrid’e hem de futbolculara cuma gününe (bugün) kadar süre veren yönetim, İspanya’dan gelecek olan cevabı bekliyor.

Havutçu, Costa’ya daha sıcak
Önce Forlan, ardından Costa için teklif sunan siyah-beyazlılar, bugün son kararını verecek. Brezilyalı forvet için Atletico Madrid’e kiralama önerisi götüren Beşiktaş yönetimi, olumsuz yanıt verildiği için bu transferi ‘fon’la yapma kararı aldı. Almeida’da olduğu gibi yıldız futbolcuyu hiçbir bedel ödemeden renklerine katmak isteyen Kara Kartal, 23 yaşındaki Diego Costa’ya takım içi dengeleri bozmayacak bir rakam ödemeyi hedefliyor. Teknik direktör Tayfur Havutçu da yaşının genç olmasından dolayı Costa’yı istiyor.

(Fotomaç)