SPOR-Yeter! Jorge Mendes yeter…

BEŞİKTAŞ-An meselesi… İspanyol AS Gazetesi’nin iddiasına göre… Yeni Lucio… Mehmet resmen Beşiktaş’ta… Akın’a veto… Yeter! Jorge Mendes yeter… Sidnei resmen Kartal…
Yeni Bobo Diego Costa… Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

HÜRRİYET
“An meselesi”
İspanyol basını, menajer Mendes’in Atletico Madrid’in Brezilyalı golcüsü Diego Costa’yı Beşiktaş’a getireceğini yazarken, “Transfer an meselesi” yorumu yapıldı.

HABERTÜRK/HT SPOR
“İspanyol AS Gazetesi’nin iddiasına göre”
Beşiktaş yönetimi Diego Forlan’ın olmaması halinde Diego Costa’yı alacak. Hatta Siyah-beyazlılar, Brezilyalı golcüyle ön anlaşma bile yaptı.

FANATİK
“Yeni Lucio”
Simao’nun, “Bize büyük katkı sağlar” dediği Sidnei’nin, Brezilya Teknik Direktörü Menezes’in de yakından ilgilendiği futbolcular arasında olduğu ortaya çıktı.

“Mehmet resmen Beşiktaş’ta” Bank Asya 1. Lig’de oynadığı 31 maçta 14 gol atan Mehmet Akyüz’le Fatih Terim yüzyüze görüşmüştü. Ancak genç yıldız tercihini Beşiktaş’tan yana kullandı.

MİLLİYET
“Akın’a veto”
Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu tarafından istenen İbrahim Akın’ın transferi rafa kalktı. Siyah-beyazlılar, tecrübeli futbolcunun bonservisi için 5 milyon avro isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un talebini fazla buldu.

AKŞAM
“Yeter! Jorge Mendes yeter”
Beşiktaş’daki altıncı Mendes oyuncusu Costa. Beşiktaş’ın Atletico Madrid’den kiralamak üzere olduğu Diego Costa da Benfica’dan gelen Brezilyalı stoper Sidnei gibi Jorge Mendes’in Gestifute adlı menajerlik şirketinin oyuncusu. Atletico Madrid’de 39 maçta aldığı 2080 dakikada 8 gol ve 5 asistle oynayan Brezilyalı santrfor Costa’nın dışında, Mendes’in Beşiktaş’ta 5 futbolcusu bulunuyor. Portekiz çetesi Quaresma, Simao, Almeida ve Fernandes de Mendes’in Beşiktaş’a getirdiği yıldızlar. Costa ve Sidnei ile birlikte Jorge Mendes Beşiktaş’ın son bir yılda yaptığı bütün yabancı transferlerin altına imza atmış oldu.

VATAN
“Sidnei resmen Kartal”
Beşiktaş yönetimi Porto’lu savunmacıyı KAP’a bildirdi. Kiralama bedeli olarak Porto’ya 200 bin, oyuncuya da yıllık 1.1 milyon avro ödenecek.

“Yeni Bobo Diego Costa” Beşiktaş, Atletico Madrid’in 22 yaşındaki yükselen değerini kiralamayı başardı. Menajer Mendes’in özel çabaları sonrası Kartal olan Brezilyalı futbolcu, önümüzdeki sezon siyah-beyazlı formayla mücadele edecek. Beşiktaş yönetimi forvet oyuncusunun satın alma opsiyonunu da üzerine aldı.