SPOR-Akın’a veto

BEŞİKTAŞ-,Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu tarafından istenen İbrahim Akın’ın transferi rafa kalktı. Siyah-beyazlılar, tecrübeli futbolcunun bonservisi için 5 milyon Avro
isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un talebini fazla buldu. Lig bitiminde Beşiktaş Yönetimi’ne haber gönderen ve siyah – beyazlı takımda tekrar forma giymek istediğini söyleyen İbrahim Akın transferine 5 milyon euroluk bir engel çıktı.

Siyah-beyazlı takımın formasını özleyen ve bu nedenle Teknik Direktör Tayfur Havutçu’yu arayan tecrübeli oyuncunun bonservisi için 5 milyon euro bonservis bedeli istenince, görüşmeler askıya alındı. Önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşen siyah-beyazlılar, İbrahim Akın için astronomik bir rakam istenmesi nedeniyle bu oyuncuyu almaktan vazgeçti.

Gençlerbirliği’nden Mustafa Pektemek, TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan Mehmet Akyüz’ün alınması ile Atletico Madridli Costa’da son noktaya gelinmesi, İbrahim Akın’ın B planına itilmesine neden oldu. Bundan dolayı Beşiktaş Yönetimi, İbrahim Akın transferinde ısrarcı olmayacak.

Takas düşüncesi
Transferi yurt dışındaki kamp dönemine yetiştirmek isteyen siyah-beyazlı yönetimin, yerli transferini bitirebileceği iddia edildi. Başkan Yıldırım Demirören’in, Ersan Gülüm transferinde olduğu gibi İbrahim Akın’da da fazla para vermeyi istemediği ve beklemeye geçtiği vurgulandı. Kartal, paranın ötesinde takasa sıcak bakıyor.

(Milliyet)