SPOR-Ersan kördüğüm

BEŞİKTAŞ-Adanaspor’dan kiralık olarak aldığı, önümüzdeki sezon da bonservisiyle renklerine katmak istediği Ersan Gülüm’ün durumu yılan hikayesine döndü. Sakatlığı nedeniyle sezonun ikinci yarısında forma giyemeyen,
bu arada G.Saray’ın da talip olduğu genç oyuncu için, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Adanaspor Başkanı Bayram Akgül arasında 4 milyon euro’luk “özel bir protokol” olduğu ortaya çıktı. Ancak güney ekibinin daha fazla para talep etmesinin ardından, siyah-beyazlıların, “Bu para çok fazla, oturup yeniden konuşalım” demesiyle transfer görüşmeleri tıkandı.

Fiyatı ben artırmadım
Adana Başkanı Akgül ile Beşiktaşlı yönetici Serdal Adalı arasında TV ekranlarında yaşanan tartışmanın sebebinin de bu “özel protokol” olduğu ifade edildi. Başkan Demirören, Ersan için 4 milyon euro üzerinden ön anlaşma yaparken, Adalı’nın “Rakam yüksek, bunu farklı şartlara bağlayalım” demesi üzerine sıkıntı yaşandı. Adana başkanı da bu gelişmelerin ardından, “Ben kimseyle görüşmedim, sonradan fiyat artırmadım. Sözümün arkasındayım, siz de durun” dediği öğrenildi.