SPOR-Simao: Heykelini dikerler

BEŞİKTAŞ-Simao, dün Forlan ile görüştü ve eski takım arkadaşına şöyle dedi: “Beşiktaş’ta mükemmel bir taraftar var, burada heykelini dikerler” İspanya’da karargah kuran Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi
Başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Atletico Madrid yöneticileriyle Forlan için bir kez daha görüştü. Bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varan Siyah- Beyazlılar’ın İspanyol kulübüne 6 milyon Euro vereceği bildirildi. Yöneticiler daha sonra Simao’yu da yanlarına alarak Forlan ile bir yemek yediler.

Pazartesi bomba patlayacak

Beşiktaş konusunda hala tereddütlü olan Uruguay’lı golcüyle konuşan Simao, “Çok büyük bir camiaya geleceksin. Ben, Quaresma, Guti, Almeida ve Fernandes çok mutluyuz. İstanbul rüya gibi bir kent. Muhteşem bir taraftar var. Gel kral ol, heykelini dikerler” dedi. Daha sonra başkan Yıldırım Demirören, Adalı ve Zülfikaroğlu da Uruguay’lı golcüyü ikna etmek için dil döktüler. Yıllık ücret olarak 4 milyon Euro’da karar kılınırken bu transferin pazartesi günü biteceği ve borsaya bildirileceği öğrenildi. Forlan ve Fernandes transferinde önemli yol kateden Beşiktaşlı yöneticilerin daha sonra da Nilmar için Villarreal’in kapısını çaldığı ve resmen talip oldukları öğrenildi. Brezilyalı golcünün Başkan Demirören, Adalı ve Zülfikaroğlu’ndan birkaç gün süre istediği bildirildi.

Fotospor