SPOR-Fernandes veda etti ama

BEŞİKTAŞ-Diego Forlan’ın eli kulağında… Beşiktaş Fernandes’i bırakmayacak… Nihat Kahveci veda etti… Ersan Gülüm transferinde ipler koptu… Forlan zaman istedi… Fernandes veda etti ama… Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

SABAH
“Forlan zaman istedi”
Beşiktaş yönetiminin 5 milyon avro’luk teklifi karşısında suskun kalan Uruguaylı golcü düşünmek istediğini söyledi. Bugün yeniden yapılacak pazarlıklara başkan Yıldırım Demirören de katılacak.

“Fernandes veda etti ama” Beşiktaş yönetimi, dünkü idman sonrası arkadaşlarıyla tek tek vedalaşan Portekizli futbolcunun bonservisini alabilmek için şartları zorluyor.

“Koch gelmeye hazır” Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu’nun kondisyoner olarak takımda görmek istediği Roland Koch, üçüncü kez Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor. Koch, daha önce Christoph Daum ile Beşiktaş’ta görev yapmıştı.

“Sezonun ilk Aslanı Gülüm” Beşiktaş Başkanı Demirören ile Adanaspor Başkanı Akgül’ün son pazarlığından sonuç çıkmadı. Ersan Gülüm’ün Galatasaray’a imza atması artık an meselesi. Beşiktaş yönetiminin genç stoper için günlerdir Adanaspor ile yaptığı pazarlıklar sonuç vermedi. Demirören, dün İspanya’ya hareket etmeden önce Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile bir araya geldi. Akgül, Ersan için 5 milyon avroluk bonservis talebinden taviz vermedi ve Beşiktaş transferden vazgeçti.

HABERTÜRK/HT SPOR
“Ve ipler koptu”
İki sezon önce büyük beklentilerle Beşiktaş’a transfer olan Nihat Kahveci, dün sessiz sedasız veda etti. Alacakları karşılığında bonservisi verilen milli oyuncu, “Herkes hakkını helal etsin” dedi. Nihat’ın iki sezonda çıktığı toplam 53 maçta attığı gol sayısı ikiydi.

FANATİK
“Forlan işi bitti bitiyor”
Diego Forlan transferinde düğüm çözülüyor. Beşiktaş yönetiminin bugün Atletico Madrid ile çok kritik bir randevusu var. Dün akşam saatlerinde özel uçağıyla İspanya’ya giden Başkan Yıldırım Demirören, Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’yla Madrid’de buluştu. Başkan, öğle saatlerinde gerçekleşmesi beklenen görüşmede Atletico Madrid’in sahibi olan yakın dostu Jesus Gil’i ikna edip, Forlan’ı 6-7 milyon avro bonservisle almanın planlarını yapıyor. Kara Kartallar, Forlan’ı da boş bırakmıyor. Uruguaylı futbolcuya, yakın dostu Beşiktaşlı Simao Sabrosa yakın markaj yapıyor, sürekli İstanbul’u ve kulübü anlatıyor.

MİLLİYET
“Kiralık formülü”
Beşiktaş, dün takımla vedalaşan Fernandes’i takımda tutabilmek için Valencia ile masaya oturma kararı aldı. 8 milyon avro bonservis bedelini çok bulan siyah-beyazlıların yeniden kiralama yolunu deneyecekleri ifade edildi.

VATAN
“Fernandes ile bir yıl daha”
Portekizli için Valencia 8 milyon avrodan aşağı inmezken, Kartal kiralama yöntemiyle sorunu çözdü. İspanya’ya giden Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Valencia’ya bir yıllık daha kiralama teklifinde bulundu. İspanyol kulübü teklifi kabul etti.