SPOR-Kupa Kentbolda kupa sevinci

BEŞİKTAŞ-Hentbol Takımı, Süper Lig Şampiyonluğunu taraftarlar ile birlikte kutladı. Beşiktaş’a kupasını Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu verdi. Süleyman Seba Spor Salonu’nda tribünlerdeki taraftarlarının büyük
desteği ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 33-27 mağlup ederek 2010-2011 sezonu Süper Lig Şampiyonu olan siyah-beyazlılar, maçın ardından büyük bir sevinç yaşadı. Süper Lig Şampiyonluk kupasını Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu’ndan alan Beşiktaş, coşkusunu taraftarları ile paylaştı. Siyah-beyazlıların kupa sevinci soyunma odasında da sürdü.

Antrenör Müfit Arın ile oyuncular Oğuzhan Büyük ve Ramazan Döne, duygularını şu sözlerle ifade ettiler:

Müfit Arın: “Bütün bir sezon boyunca harcadığımız emeklerin karşılığını bu kupayla aldık. Daha önce kazandığımız Süper Kupa ve Türkiye Kupası ile birlikte sezonu 3 kupa ile tamamlamış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Kupalarımız camiamıza hayırlı olsun.”

Oğuzhan Büyük: “Emeklerimizin karşılığını aldık. Gönül isterdi ki Avrupa’da da kupa alabilseydik. Buraya kadar gelip bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olsun.”

Ramazan Döne: “Sezon başında söz verdiğimiz 3 kupayı da kazandık. Tüm kupalarımızı Beşiktaşlılar’a armağan ediyoruz. Önümüzdeki sezon inşallah Avrupa’da da Beşiktaş camiasına kupa armağan ederiz.”