SPOR-Büyük Taarruz!..

BEŞİKTAŞ-O golü Adalı attırdı… Forlan: İstanbul nasıl?… Başkanım içelim… Yine, yeni, yeniden Klose… Büyük taarruz… Eşinden 30 bin avroluk Lamborghini… Jesus&Figo geliyor… Guti kolay sandı… Forlan seferi… Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri.

HÜRRİYET
“O golü Adalı attırdı” Sivok’un Beşiktaş’ı kurtaran golünün ilginç bir hikayesi var. Kartal’ın tek stoperi oynamıyordu. İbrahim Öztürk’e karşılık Bursaspor’a gönderileceğini öğrenen ve kupa finalinde sahaya çıkmak istemeyen Çek futbolcuyu Serdal Adalı ikna etti.

SABAH
“Forlan: İstanbul nasıl?” Beşiktaş’ın renklerine bağlamaya hazırlandığı Uruguaylı forvet Forlan, siyah-beyazlıların eski teknik direktörü Schuster’den İstanbul hakkında bilgi alırken kameralara yakalandı. 32 yaşındaki golcü, dün Pasco Golf Turnuvası’nda Alman teknik adamla bir araya gelirken, ikilinin konuşmaları kamera tarafından görüntülendi. Schuster, Forlan’ın “İstanbul nasıl bir şehir” sorusuna “Çılgın bir şehir, ama çok büyük” yanıtını verdi. Forlan’ın “İstanbul’a gittiğimde inanılmaz bir trafik vardı. Doğru değil mi?” şeklinde tespitine Alman teknik direktör, “Aracınla ilerleyemezsin bile. Ama İstanbul’a gitmelisin. Çünkü harika gerçekten muhteşem bir şehir” yanıtını verdi.

HABERTÜRK/HT SPOR
-Başkanım içelim
-Sen fazla içme
Kupa kutlamasında Guti ile Yıldırım Demirören arasında güzel diyaloglar yaşandı. Türkiye Kupası’nı 9. Kez müzesine götüren Beşiktaş takımı önceki gece eğlendi. Başkan Demiröen havalara atıldı. Alemlerin kralı Guti, başkanla kadeh kaldırmak istedi, olumsuz yanıt aldı.

FANATİK
“Yine, yeni, yeniden Klose” Önümüzdeki senenin kadrosunu kurmak için düğmeye basan Beşiktaş, Bayern Münih’in süper golcüsünü yeniden gündemine aldı. Siyah-Beyazlılar’ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Klose’yle bu kez anlaşması bekleniyor.

MİLLİYET
“Büyük taarruz” Beşiktaş, Eskişehir maçının hemen ardından transfer taarruzunu başlatacak. Forlan için yola çıkacak olan Adalı ve Zülfikaroğlu, Valencia’dan Ricardo Costa ile de görüşecek. Siyah-Beyazlı yöneticilerin İspanya’dan sonra Almanya’ya geçeceği ve Havutçu’nun önerdiği gurbetçilerle ilgileneceği ifade edildi.

AKŞAM
“Eşinden 30 bin avroluk Lamborghini” Almeida minibüse binmekten kurtuldu. Şampiyon olsaydı Ferrari’yi kapacaktı. Yine de bu ödülüne bayıldı. Kupa zaferinin ardından platformda çılgınlar gibi hoplayıp zıplayan Almeida’nın coşkusunun sırrı ortaya çıktı. Eşinden bir Lamborghini araba kazanan Portekizli yıldız, çifte kutlama yaptı.

“Jesus&Figo geliyor” Portekiz Jornal de Noticias Gazetesi; Beşiktaş’ın Beenfica’nın hocasıyla el sıkıştığını iddia etti. Figo’nun da sportif direktör olacağı haberde yer aldı. Savunma oyuncusu Roderick Miranda ile anlaşıldığı da öne sürüldü.

VATAN
“Guti kolay sandı” Rüştü: Guti Türkiye Ligi’ni kolay sandı. Ancak öyle değil. Bu sene verimli olamadı ama kalırsa seneye çok büyük işler yapacak.”

“Forlan seferi” Avrupa hedefine ulaşan Beşiktaş, ilk bombayı patlatmak için pazartesi günü Madrid yoluna düşüyor. Futbol Komitesi üyeleri Adalı ile Zülfikaroğlu, hem Atletico Madrid hem de Forlan ile görüşecek. 5.5 milyon avro bonservis isteyen İspanyol ekibi, indirim yaparsa Uruguaylı Kartal olacak.