SPOR-Hentbolda şampiyonluk maçı

BEŞİKTAŞ-Hentbol Takımı, play-off final serisi ikinci maçında yarın (14 Mayıs) İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni Süleyman Seba Spor Salonu’nda ağırlayacak. Beşiktaş maçı kazanırsa şampiyon olacak. 11 Mayıs’ta İzmir’de oynanan serinin ilk maçında üstün bir oyun sergileyen ve İstanbul’a 36-25’lik galibiyetle dönen Hentbol Takımı, finalin kapısını aralamıştı. İki galibiyet alan takımın sezonu şampiyon tamamlayacağı final serisinin ikinci karşılaşması ise 14 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak.

Siyah-beyazlılar bu maçı da kazanırsa 2010-2011 sezonu Süper Lig Şampiyonu olarak müzelerine bir kupa daha kazandıracak.
Eğer bu maçı İzmir temsilcisi kazanırsa şampiyonu belirleyecek olan serinin son mücadelesi, 17 Mayıs Salı günü saat 19.00’da BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak. Sezon başında Süper Kupa’yı kazanan siyah-beyazlılar geçtiğimiz ay da Türkiye Kupası’nı müzesine götürmüştü. Beşiktaş, Süper Lig Şampiyonluğunu da elde ederse sezonu 3 kupayla kapatmış olacak.