SPOR-Dans ettiğiniz gibi oynasaydınız!..

BEŞİKTAŞ-Dans ettiğiniz gibi oynasaydınız penaltıları beklemezdik… İstanbul’a dönüş uçağında kupayla dans eden Guti ve Quaresma’ya, İbrahim Toraman bu sözlerle takılınca tüm takım kahkahalara boğuldu.KUPA zaferi sonrası Beşiktaş kafilesini, İstanbul’a getiren uçakta büyük coşku vardı. Marşlar hep bir ağızdan söyleniyor uçağın içi “Şampiyon Beşiktaş” diye inliyordu. Oyuncular bir ara uçağın koridorunda hep birlikte sıralandılar ve omuz omuza verip üçlü çekerek, zıplamaya başladılar. Bunun üzerine pilot hemen anons yaptı ve düşme tehlikesi geçirebileceklerini söyledi.
Futbolcular yerlerine oturdu ama Guti ve Quaresma, şovlarına devam etti. İspanyol yıldız kupayı eline alarak koridorda dans etmeye başladı. Quaresma da kaptanına eşlik etti.

Şampanya banyosu
O anda İbrahim Toraman ayağa kalktı ve ikiliye, “Dans ettiğiniz gibi oynasaydınız, işi penaltılara götürmeden kupayı alırdık” dediğinde diğer oyuncular kahkahalara boğuldu. İstanbul’a yaklaşılırken Guti, Quaresma, Simao, Almeida ve Necip, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu’nu aralarına alarak 5 şişe şampanyayı arka arkaya patlattı. Futbolcular, şampanyalarla yöneticileri ve takım arkadaşlarını adeta yıkadı. Siyah beyazlı oyuncular ellerinde kupayla uçaktan inerken de “Gücüne güç katmaya geldik” diye tezahürat yapıyordu.

HÜRRİYET

One comment
  1. takım içinde bir huzur var bunun adı tayfur hoca…

Comments are closed.