Siyah Beyaz Magazin

SAYI 243 (BESIKTAS GAZETESI / 15-31 MAYIS 2011)

MAGAZİN HABERLERİ

Türk basını yakalar!..
ORTAKÖY- Beşiktaşlı Quaresma ile Fernandes, basından yakasını kurtaramadı. Ortaköy’de eğlenen iki futbolcu, gazetecilerin kapıda olduğunu görünce, mekandan tekneyle ayrıldı. Bebek İskelesi’nde araca binmeyi düşünen oyuncular gazetecileri görünce şaşırdılar. Bu kez rota Anadoluhisarı İskelesi oldu. Karşılarında bir kez daha medya vardı. Kaçamayacaklarını anlayan ikili, araçlarına binerek evlerinin yolunu tutu.

GÜL KİMDEN ACABA?..
ARNAVUTKÖY- Hadise geçen hafta Arnavutköy’de bir balık restoranında görüntülendi. Mekandan elinde pembe bir gül ile çıkan Hadise gülü kimin aldığını açıklamadı ve “Çok güzel bir çiçek” diyerek gizemli gülün kimden geldiğini gizledi. Geçtiğimiz günlerde söylediği “Her beste yazan şarkı söyleyemez” sözüyle ilgili olarak “Her eline mikrofonu alan sahneye çıkıp şarkı söyleyemez, kimseye laf atmadım. Ben de fotoğraf çekimi yapamam, her mesleğin bir eğitimi var” diye konuştu.

DİDEM CERAN HIZLI ÇIKTI
ORTAKÖY- Geçtiğimiz ay başlayan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler” yarışmasında asabi tavırlarıyla bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Didem Ceran, soluğu milli tenisçi Barış Ergün’de aldı. Geçen hafta Ortaköy Anjelique’den çıkarken görüntülenen Ceran ile Ergün, kendilerine sorulan soruları yanıtsız bırakarak hızlı adımlarla mekandan uzaklaştılar. Milli Tenisçi Barış Ergün, daha önce Helin Avşar’ın antrenörlüğünü yapmıştı.

TELEFON KAVGASI
ULUS- Geçen hafta Ulus’ta bulunan Cook Shop’ta yemek yiyen ikili, yemekten sonra yine kavgaya tutuştu. İddiaya göre kavganın sebebi ise, Ece Erken’in cep telefonu oldu. Davut Güloğlu telefonu alıp karıştırmak istedi. Ancak Erken telefonu Güloğlu’nun elinden çekip aldı. Bu hareket karşısında kıskançlık krizine giren Güloğlu’nun Ece Erken’e oldukça sert davrandı. İkili, kavganın ardından apar topar mekandan ayrıldı.

BÖYLE GEÇER ZAMAN
BEBEK- Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman ki”de Mete karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli, geçen hafta adının Öykü olduğunu söylediği sevgilisiyle Bebek’teydi. Genç oyuncu ve boynundaki kiraz dövmesiyle dikkat çeken sevgilisi, Ottoman Cafe’de çay içti. Yağmurun dinmesini bekleyen ikili, daha sonra dizinin yeni bölümünü izlemek üzere başka bir mekana geçti.

‘NAZAR KORKUMUZ VAR’
BEBEK- Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci’nin bir ay erken doğduğu için günlerce yoğun bakımda kalan kızı Melisa sağlığına kavuştu. Melisa’nın geçtiğimiz hafta yoğun bakımdan çıkmasıyla dünyanın en mutlu insanı olduğunu söyleyen Düvenci, geçen hafta minik kızıyla Bebek’teydi. Kanguru adı verilen bebek taşıyıcıyla Melisa’yı vücuduna saran ve bir an olsun çıkarmayan  Düvenci, “Allah kızımızı bize bağışladı. Nazar korkumuz var. Şu anda sağlığı yerinde” dedi. Düvenci daha sonra Bebek Kahve’de, Ali Sunal ve sevgilisi Gökçe Bahadır’la buluştu.

“ADLİ TİP’A GİDERSİN”
ARNAVUTKÖY- Ünlü manken Ece Sükan, arkadaşı Meltem Cumbul’la geçen hafta Beyoğlu’nda eğlendi. Çıkışta direksiyon başına geçen Sükan, Arnavutköy’de trafik kontrol noktasında alkol muayenesine tabi tutuldu. İddiaya göre Sükan, alkolmetreyi üflemeyi reddetti. Polisin “Üflemezseniz Adli Tıp’a gidersiniz” ikazı üzerine istenileni yapan ünlü manken, 0.68 promil alkollü çıkınca 590 liralık ceza yedi. Ece Sükan’ın ehliyetine de iki yıllığına el konuldu.