SPOR-“Quaresma’dan füze tehdidi”

BEŞİKTAŞ-Yıldırım Demirören’in Fatih Terim’e yaptığı yıllık 4.5 milyon dolarlık teklifi, Galatasaray nedeniyle bozuldu… Serdal Adalı’nın Forlan için tek şartı var… Bütün futbolcular Tayfur Havutçu’nun kalmasını istiyor… Quaresma’dan füze tehdidi… Nihat Kahveci yeniden Sociedad’a mı? Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

HÜRRİYET
“Bütün futbolcular Tayfur dedi” Beşiktaşlı oyuncular, hocalarının gelecek sezon da takımda kalmasını istiyor. Siyah-beyazlı yönetim, bir yandan yabancı hocalarla görüşürken, diğer taraftan da futbolcuların görüşlerine başvurdu.

SABAH

“Forlan’a bonservis vermeyiz” Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Atletico Madrid’in yıldızı Forlan için, “Yaşı nedeniyle bonservis ödemek mantıklı değil. Sadece maaşını veririz. Biz teklifimizi yaptık” dedi. Kartal, Uruguaylı oyuncuya ödeyeceği aylık maaş için de sponsor arıyor.

“Üzülmez’e kırgın değilim” Beşiktaşlı İbrahim Toraman, ettiği kavga sonrası takımdan kovulan eski takım arkadaşı Üzülmez hakkında konuştu. Üzülmez, “Kendisiyle sorunum yok. Kırgınlığım da yok” dedi.

HABERTÜRK/HT SPOR

“Quaresma’dan füze tehdidi” Kara Kartal’da dünkü çift kaleyi kazanan yeşil takımın zafer pozu Quaresma engeline takıldı. Portekizli yıldız şut çeker gibi yapıp grubu çil yavrusu gibi dağıttı: Kaçın çekiyorum!

FANATİK

“Louis van Gaal bize uyar mı?” 2010 Dünya Kupası’nın yıldızı Diego Forlan’ın işini bitirmek için büyük çaba sarf eden Beşiktaş, diğer yandan da hoca arayışlarını sürdürüyor. Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’yla görüşen Başkan Yıldırım Demirören’in, “Daha önce denedik, başarılı olamadık. Bu saatten sonra İspanyol, Alman ve İngiliz hoca olmaz” dediği öğrenildi. Yapılan toplantıda öne çıkan isim ise, Hollandalı Louis van Gaal oldu ve menajerler aracılığıyla kurt hocanın durumu soruldu. Bu arada milli takımı çalıştıran Guus Hiddink’in de gündeme gelebileceği belirtildi.

MİLLİYET

“Nihat-Sociedad flörtü!” Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Nihat Kahveci’nin eski takımı Real Sociedad’a dönmeye hazırlandığı bildirildi. Siyah-beyazlı ekiple ipleri koparmak üzere olan Nihat’ın, Real Sociedad ile anlaşmaya vardığını belirten İspanyol medyası, bu transfer için Beşiktaş’a 1 milyon avro bonservis ücreti ödeneceğini ileri sürdü.

“İki yıldız yolda” Hem geleceğin kadrosunu oluşturmak hem de yerli kalitesini yükseltmek isteyen Beşiktaş yönetiminin, özellikle milli takım tercihini Türkiye’den yana kullanan Mehmet Ekici ile Halil Altıntop transferlerini büyük ölçüde bitirdiği öğrenildi.

AKŞAM

“Beşiktaş’tan Terim’e çılgın teklif” Fatih Terim-Beşiktaş flörtü ile ilgili ilginç bir iddia… 1.5 ay önce Demirören, Terim ve beş kişilik ekibine yıllık 4.5 milyon dolardan dört yıllık anlaşma önerdi, iş Galatasaray nedeniyle bozuldu.