Siyah Beyaz Magazin

Beşiktaş’ta renkli geceler, magazin dünyası, ünlü simalar, sevilen isimler…

SAYI 242 (1 MAYIS 2011)

MAGAZİN HABERLERİ

Bebek’te yeni bir aşk mı?

BEBEK- Uzun süreli aşktan sonra ciddi bir ilişki kuramayan oyuncu Burcu Kara, yeni bir aşka yelken açtı. İddialara göre Kara, ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin şu an hastanede olan tecavüzcüsü Vural, yani Buğra Gülsoy ile gözlerden uzak bir ilişki yaşıyor. Genellikle Bebek’te görüldükleri ve sarmaş dolaş gezdikleri iddia edilen sevgililerin çok mutlu oldukları öne sürülüyor.

GÖRDÜNÜZ DEMEK Kİ”

BEBEK- Naz Elmas geçen hafta bir erkek arkadaşıyla Bebek’e geldi. Cipten iner inmez gazetecileri gören Elmas, hemen yanlarına gidip, “Bir arkadaşım. Burada karşılaştık, ayaküstü konuşuyorduk” diye açıklama yaptı. Gazetecilerin, “Sizi gördük. Cipten birlikte indiniz” sözleri üzerine şaşıran güzel oyuncu, “Beraber geldiğimizi gördünüz demek” diyerek uzaklaştı.

CEM ÖZER ÇOK KORKTU

BEBEK- Nurgül Yeşilçay’dan boşanan Cem Özer geçen hafta Bebek’te House Cafe’de bir kadın arkadaşıyla otururken birbiri ardına geçen ambulansları görünce panik oldu. Hemen kafeden ayrılıp oğlu Osman Nejat ve eski eşi Yeşilçay’ın yaşadığı eve koşan Özer, “Ambulanslar geçince merak edip bakmaya geldim” dedi.

BU PANİK NİYE?..

ARNAVUTKÖY- Nefise Karatay yeni sevgilisiyle görüntülenince ne yapacağını şaşırdı. Eski manken yeni sunucu Nefise Karatay, geçen hafta yeni sevgilisi işadamı Yusuf Day’la Arnavutköy’deki bir balıkçıda yemek yedi. Fotoğrafları çekilince panik yaşayan ikili, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. İkili, mekandan hızlı bir şekilde ayrıldılar. Bu paniklemenin nedenini kimse de anlamadı.

ÖRNEK BİR DAVRANIŞ

ETİLER- Kıvanç Tatlıtuğ geçen hafta müdavimi olduğu Etiler BigChefs adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Geldiği mekandan gece geç saatte ayrılan Tatlıtuğ, alkollü olduğu için direksiyon başına geçmedi. Mekanın valelerinden yardım isteyen Tatlıtuğ, yeni aldığı Range Rover marka cipinin yan koltuğuna oturdu.

ÇOK SIKILMIŞ…

BEBEK- Beyazıt Öztürk, üç yıldır oturduğu Bahçeköy’deki evini satışa çıkardı. Ajda Pekkan, Gülben Ergen, Candan Erçetin gibi pek çok ünlü isimle komşu olan Beyaz, bahçeli, dubleks evi kendisine büyük geldiği için satışa çıkardı ve Bebek’e taşındı. Şovmen, artık Bebek’te Boğaz manzaralı kiralık dairede yaşayacak. Beyazıt’ın sakinlikten sıkıldığı ve daha hareketli bir semt olan Bebek’i tercih ettiği belirtildi.

ÜNLÜLER KERVANI

BEBEK- Beşiktaş’ın ve Milli takımın eski hocalarından Mustafa Denizli, Beşiktaş’ta arkadaşlarıyla sohbet ederken görüldü. Sahil yolunda ünlülerin uğrak yeri olan Bebek’te bir mekanda Mustafa Denizli, uzun süre arkadaşlarıyla beraber sohbet etti. Semtte ünlü akını vardı. Hülya Avşar’ın kızkardeşi Helin Avşar da aynı gün Bebek’te bir mekandaydı.

İNCEDEN DOKUNDURDU

ARNAVUTKÖY- Meltem Cumbul, geçen hafta Arnavutköy’deki bir balıkçıda yemek yedi. Çıkışta gazetecilerle sohbet eden ünlü oyuncu Meltem Cumbul, Emek Sineması’yla ilgili gösterideki tek sanatçı olması hakkında şunları söyledi: “Arkadaşlarımın işi çıkmıştır. Yoksa beni bu konuda yalnız bırakacaklarını sanmıyorum” dedi.