AKTÜEL-Soğuk hava kapıda

Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Sinop dışında Batı Karadeniz’in tümünde yağış bekleniyor. Batı Ege’de sağanak yağışlar etkili olacak. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre, sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların Kıyı Ege, Edirne ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; Marmara ve Ege’de güney ve güneybatılı yönlerden kuvvetli ve fırtına (60-80 Km/S) şeklinde esecek. Gece ve sabah saatlerinde İç ve Doğu bölgelerimizde yer yer sis, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van ve Muş çevrelerinde don olayı bekleniyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İstanbul: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar güneybatılı yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde esecek 22

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre Marmara’da hava durumu şöyle olacak:

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren batı kesimleri sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar akşam saatlerinde Çanakkale ve Edirne çevrelerinde kuvvetli olacak. Rüzgar güney ve güneybatılı yönlerden kuvvetli ve fırtına (40-70 Km/S) şeklinde esecek.