AKTÜEL-Bodrum’da tatil yaptılar

Bu zamana kadar birçok dünya starını ağırlayan Bodrum, bu sezon da dünyaca ünlü Hollywood starları Brad Pitt-Angeline Jolie çiftini ağırladı. Geçtiğimiz cuma günü Venedik’ten Bodrum’a gelen ve iki gün Bodrum’da kalan Angeline Jolie-Brad Pitt çifti, kimselere gözükmeden tatil yaptı. Noor isimli süper yatla Bodrum’a uğrayan çift, Türkbükü açıklarında demirledikten sonra teknede tatil yaptı. Bir gün Türkbükü’nde kalan ve daha sonra Bodrum’da gezen çift, tanınmamak için gözlük ve şapka taktı. Pitt ve Jolie çifti daha sonra ise Yunan adalarına doğru yola koyuldu. Teknede çift dışında beş kişi daha bulunduğu ise alınan bilgiler arasında.

Tom Hanks, Sting, Dustin Hoffman, Tina Turner Mick Jagger ve Dan Aykroyd gibi ünlü starların geldiği Bodrum’a, Angelina Jolie-Brad Pitt çifti de uğradı. Çift, kimseye görünmeden iki gün Bodrum koylarını gezdi.

BİR KİŞİ TANIDI
Hollywood starları Brad Pitt-Angeline Jolie çiftinin Türkbükü’ne geldiğini, işadamı Eren Çiftçi doğruladı.
Yatıyla Türkbükü koylarında gezerken L&R Noor adlı tekneyi gören Çiftçi, ‘Teknede Brad Pitt vardı. Kendi teknemi yanaştırıp selamlaştım ve kısa bir süre konuştum. Ama Angelina Jolie’yi görmedim’ dedi. Çiftçi, teknede 5 kişi daha bulunduğunu söyledi.