AKTÜEL-Ünlülerin korkulu rüyası geride kaldı

İstanbul polisinden otohırsızlarına ağır darbe. 11 ilde 300 polisin katılımıyla düzenlenen baskınlarda, 70 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, Reha Muhtar ve ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin’in de araçlarını çalmış.

Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde İstanbul Oto Hırsızlık Masası ekiplerinden dev operasyon. Yurt genelinde Özel Harekat polisinin de katıldığı baskınlarda, geçen yıl Reha Muhtar’ın otomobili ile Sezin Erbil’in cipini de çalan 70 kişi yakalandı.

Çete lideri İlker A.’yı 4 ay takip eden İstanbul polisi, zanlıların çalıntı araçları parçalayıp yurtdışına gönderdiğini belirledi. İstanbul ve 10 ilde, 300 polisin katılımıyla düzenlenen baskınlarda 70 kişi gözaltına alındı. Zanlıların 114 oto hırsızlığına karıştığı öğrenildi. İlker A.’nın 57, yardımcısının 50 kaydı çıktı. Şebeke yakalanmamak için şifreli dil de geliştirmiş. Baskınlarda 61 çalıntı oto, 7 iş makinesi, 17 sahte plaka, sahte evraklar ele geçirildi. Çete üyeleri arasında, Reha Muhtar’ın otomobili ve Mehmet Ali Erbil’ in kızı Sezin Erbil’in cipini çalanlar da var