SİZE ÖZEL ŞİFRELİ YAYIN

ŞİFRELİ YAYIN amacı size özel tv ve radyo canlı yayınlarıdır. Ve ilk defa bizim tarafımızdan gerçekleştirilmektedir. Stüdyolarımızda yapacağınız yayınları şifreleme sayesinde sadece sizin istediğiniz kişiler veya üyeleriniz tarafından dünyanın neresinde olursa olsun tek bir adresle bizim serverlarımız vasıtasıyla gerek bizim internet sitemizden gerekse sizin internet sitenizden izlenip, dinlenebilmektedir.
Bu yöntemle siyasi partiler, spor kulüpleri, eğitim kurumları, bayiler, alışveriş ve kültür merkezleri, online satış yapacak olanlar ve benzeri tüm şirketler bizlere müracaat ederek, tüm olanaklarımızı kullanabilir, profesyonel hizmet alabilir ve canlı yayın yapabilirler.
Yayını yapılanlar, yayınları izlettirmek istedikleri kişilere belirlenen şifreyi vererek sadece hedef kitlelerine ulaşabilirler. Şifreleme sistemi ile diğer kişiler ve istenmeyen ziyaretçiler yayınları kesinlikle izleyemez. Canlı yayın bağlantılarına katılamaz, soru soramaz, bilgi edinemez, kayıt alamaz, tüm yayınlar gizlidir.
Bu hizmet ÜCRETLİDİR.
Yayınlar için rezervasyon: 0212 236 80 81-82
Geniş bilgi için lütfen arayınız.
Şifreli yayını görmek için tıklayınız