SPOR-Kartal’da kadro yapılanması sürüyor

yapılanmaHayal kırıklığı ile geçen sezonun ardından yeni bir kadro yapılanmasına girişen Siyah-Beyazlılar, Mehmet Aurelio, Ozan İpek, Volkan Şen ve Çağlar Birinci için yoğun çaba harcıyor. Bir yandan beklenen verimi alamadığı isimlerle yollarını ayırmaya başlayan Siyah-Beyazlı ekip, diğer yandan da yeni bir kadro yapılanması için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin sunduğu rapor doğrultusunda harekete geçen yönetimin ilk hedefinde Mehmet Aurelio, Bursasporlu Ozan İpek ve Volkan Şen ile Denizlisporlu Çağlar Birinci bulunuyor. Şampiyon Bursaspor’un sezona damgasını vuran isimlerinden olan Volkan Şen ve Ozan İpek için takas formülünü işletmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar’ın, uzun zamandır gündeminde bulunan Mehmet Aurelio’nun transferini ise her an bitirebileceği belirtiliyor. Türk statüsünde oynaması nedeniyle Galatasaray’ın da listesinde bulunan Brezilyalı oyuncunun İspanya’da beklediği ortamı bulamadığı, bu nedenle Türkiye’ye dönmeyi ciddi olarak düşündüğü biliniyor. Yine transferin gözde isimlerinden Çağlar Birinci için yoklama yapan ve Denizlispor’dan “Takasa sıcak bakmıyoruz” mesajını alan Siyah-Beyazlılar, bu konuda farklı formül arıyor.

Yabancılar golcü olacak
Yabancı transferi için de arayışlarını sürdüren yönetimin iki önemli isim üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi. Bunlardan birinin klasik santrfor, diğerinin ise Mattias Delgado’nun yanına bir orta saha olacağı belirtiliyor.