SPOR-BJK basın toplantısı…

bjkamblemBeşiktaş Yönetin Kurulu, dün oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından Beşiktaş Akaretler kulüp binasında basın toplantısı düzenledi.Beşiktaş Kulübü Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak başkanlığında yapılan basın toplantısında Toprak Türkiye Futbol Federasyonu’nun güven tazelemesi gerektiğini söyledi. Erdoğan Toprak’ın açıklamaları;

Camia olarak bizi üzen şey sesi çok çıkana Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun tavzi vermesidir. Bu son haftalarda verilen kararlarla zaten görmekteyiz.

Biz yönetim kurulu olarak ve Başkan Yıldırım Demirören’e verilecek her türli cezaya razıyız. Gerekirse 6 ay ve 1 sene maça girememe cezası verebilirler. Ne kadar ceza verilirse verilsin biz Beşiktaş’ın hakkını savunmaya deva edeceğiz.

Biz Beşiktaş olarak hukukçularımız hakkımızı aramak için çalışmalar yapıyor.

Hakem’in maç sonrası bize vereceği sarı kart raporu normalde 15 dakikada gelmesi gerekirken 55 dakikada geldi.

Biz federasyonun bir yöneticiye nasıl ceze veriyorsa, bir hakemede böyle cezalar vermesi gerkmektedir. Gerekirse düdüğünü astırtması gerekmektedir.

Bu seneki şampiyonluk gölgeli olmadığını söylemek mümkün değil.

Biz Türkiye’nin en köklü ve en eski kulübü olarak camianın desteği ile bu haksızlıklara meydan okuduğumuz için bu açıklamaları yapıyoruz.

Geçen hafta Mete Düren’in yaptığı açıklamaların doğru olduğu din akşam oynanan maçta ortaya çıktı.

Dün akşam hatalı karar veren yan hakem ve orta hakem 15 milyonluk taraftarlarının şampiyonluk hayallerini bitirmiş oldu.