SPOR-BJK Koleji kapatılıyor mu?

bjk_kolejiBJK Kolejinin kapatılacağı iddia ediliyor. Konuyla ilgili 120 kişi adına bir veli bugün saat: 14.00 Radyo Beşiktaş TV’de konuşacak. Kendi çocuğu da BJK Koleji’nde okuyan Dr. Mesut Tamuğur konu hakkında özetle şunları söylüyor:
“Sizin de gayet iyi bildiğiniz gibi büyük camialar için günlük maç skorlarından çok daha önemli değerler vardır ve olmalıdır.
Bugünlerde Beşiktaş futbol takımı üzerine yüzlerce yorum ve haber okuyor / izliyoruz ancak camia için yüzkarası bir olay ısrarla kamuoyundan saklanılmaya çalışılıyor.
BJK LİSESİ ( KOLEJİ ) PARA KAZANAMADIĞI GEREKÇESİYLE KAPATILIYOR…….
Evet , benim oğlum geçen yıl BJK Lisesi’ne hazırlık sınıfından başladı ve genç bir Beşiktaşlı olarak ilk gün üzerinde resmi BJK amblemi olan okul formalarını giydiğinde , duvarları şanlı BJK tarihinden fotoğraflarla dolu okuluna ilk girdiğinde gözlerine yansıyan sevinci görmenizi isterdim. Ancak şu anda 120 arkadaşıyla beraber okul kapısının önüne konulmanın hayal kırıklığını yaşıyorlar.
Bizler veli olarak BJK ve Bahçeşehir Koleji / Üniversitesi gibi Türkiye’nin 2 köklü kuruluşuna güvenmenin cezasını çekiyoruz.
Futbolculara saçılan paranın binde biriyle ayakta tutulabilecek bir okul para kazanmadığı için kapatılıyor. Hani nerede Beşiktaşlılık duruşu , büyük camia olgusu ? Galatasaray Lisesi kar etmiyor diye kapatılabilir mi? Seçime girerken BJK okullarının yaygınlaştırılacağının hatta BJK Üniversite’si kurulacağının sözünü verenlerin bu amaçla eğitim komisyonları kuranların yaptığı ilk icraatın gencecik çocukların tüm gelecek hayallerini yıkarak onları okulsuz bırakması BJK camiası için büyük bir yüz karasıdır. YAZIKLAR OLSUN bunu yapanlara ve bu utanç karşısında sessiz kalanlara….