SPOR-Transfer erken başladı!..

uzulmezarikantoramanrecberSözleşmesi biten isimler, bugün nikah tazeliyor. Üzülmez, Toraman, Rüştü, Uğur ve Hakan imza atıyor. Kara Kartal’da yeni yönetimin ilk icraatı sözleşmesi biten oyuncularla masaya oturmaktı… Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı önderliğinde Siyah-Beyazlılar’la görüşmelere başlandı, çabalar meyvesini verdi. Ligde kritik haftalara girilirken, Beşiktaş’ı sırtlayan İbrahim Toraman, Rüştü Reçber ve İbrahim Üzülmez’in yanı sıra Uğur ve Hakan’la da bugün basın önünde sözleşme imzalanacağı açıklandı. Ümraniye’deki imza töreni, saat 14.00’te başlayacak.

Toraman: Beşiktaş’ı bırakmam
Daha önce ismi Galatasaray ve Fenerbahçe’yle anılan, ancak yuvada kalan İbrahim Toraman gelişmeleri FANATİK’e değerlendirdi. Yıldız oyuncu, “Ben zaten Beşiktaşlıyım. Ayrılmayı aklımdan bile geçirmedim. Takımdaki ücret dengelerinin sağlanacağı ve herkesin maaşlarında oynamalar olacağı söylendi. Ben de üzerime düşen fedakarlığı yaptım ve anlaşmaya vardım. Takımın tecrübeli oyuncularının böyle davranışlar içerisinde bulunması doğaldır” diye konuştu. Son haftalarda çok başarılı bir görüntü çizen Toraman’ın senelik 1.5 milyon Euro’ya 3 yıllık imza atacağı kaydedildi. Bu arada Rüştü’nün ve İbrahim Üzülmez’in de ikişer yıllık sözleşme yapacakları ifade edildi.

Serdal Adalı diyor ki…
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, “Oyuncularımız kalmak, biz de onlarla devam etmek istiyorduk. Ortak noktada buluştuk. Zaten tüm görüşmeler olumlu geçmişti, son noktayı koyuyoruz. Diğer oyuncularımıza sunduğumuz tekliflerle de anlaşma zemini arıyoruz. Beşiktaş kendisine bir yol çizdi ve kesinlikle geriye dönmeyecek. Hatalı transferler sona erdi ve kulübümüz yeni bir yola girdi. Yeni sezonda çok fazla transfer yapmayacağız, ancak verdiğimiz dünya yıldızı sözünü de unutmuş değiliz. Kadromuzu iki dünya yıldızıyla güçlendireceğiz. Sezon sonunda transferimizi herkes görecek” dedi.