Spor-Maçın provasını play stationda yapmışlar

toramanKaptan İbrahim Toraman, “Maçı play-stationlarda oynuyoruz. Müthiş bir motivasyon. Derbi bazı arkadaşlarımın rüyalarına bile giriyor” dedi. Dünya ile ilişkisini kesen Beşiktaşlı futbolcular, Galatasaray maçı ile yatıp Galatasaray maçı ile kalkıyorlar. Kendileri için 6 puanlık bir maç manası taşıyan G.Saray derbisine her zamankinden farklı hazırlanan Siyah-Beyazlılar, idman sonrası da derbiyi playstationlarda oynuyorlar. Sarı-Kırmızılı ekibi adeta ezberleyen futbolcuların rüyalarına bile derbi giriyor.
Heyecanın her geçen gün doruğa tırmandığını söyleyen Beşiktaş’ın ikinci kaptanı İbrahim Toraman, “Kaybedersek bizi ne gibi zorlukların bekleyeceğini biliyoruz. Ümraniye’de konuşulan tek şey G.Saray maçı. Bu maçı rüyasında oynayan ve maçı rüyamda gördüm, 2-1 kazanacağız diyen arkadaşlarımız bile var. Kazanmak zorundayız ve kazanacağız” şeklinde konuştu.

Ferrari’nin takıma girmesiyle birlikte yedek kalma korkusu yaşamadığını da ifade eden tecrübeli futbolcu, “Ben bir çok bölgede görev alabilen biriyim. Rekabet her zaman iyidir ve kazanan Beşiktaş olur. Sonuçta hepimizin ortak başarısı Beşiktaş’ın şampiyonluğu olacak” dedi. Ellerinde kalan tek kupayı da kaptırmak istemediklerini söyleyen Toraman, “Artık her maçımız final” dedi.