Spor-Denizli: Derbide çok iddialıyız

mustafadenizli5Gaziantepspor yenilgisi sonrasında eleştiri oklarının hedefi olan Beşiktaş’ın hocası Mustafa Denizli çarpıcı açıklamalar yaptı. Yine iddialı konuşan kurt hoca, “Zirveden koptuğumuz söyleniyor, ancak herkes geçen seneki gibi yanılıyor. Evet, Gaziantep’te düşündüğümüz oyunun çok uzağındaydık. Her geçen hafta da kayıpları telafi etmek zorlaşıyor. Ama biz kendimize güveniyoruz. Derbide çok iddialıyız. Neler hissettiğimizi, aklımızdakileri kelimelerle anlatamam, sahada göstereceğiz ve gücümüzü kanıtlayacağız. Son 4 haftaya kadar kıran kırana bir zirve yarışı olacak. Şampiyonluk da bu noktada netlik kazanacak” yorumunu yaptı.

‘Şampiyon biz olacağız’
“Geçen sezondan çok daha iyi durumdayız” ifadesini kullanan Denizli şöyle devam etti: Bir eksik maçımız var. Onu da taraftarımız önünde kazanacağız. Bu tablo içinde baktığımızda, gerçek yerimiz daha net çıkar ortaya. Ancak nedense konu Beşiktaş olunca hep olumsuzluklar öne çıkıyor. Bardağa sürekli boş taraftan bakılıyor. Kim ne derse, hangi eleştiriyi yaparsa ve nereden bakarsa baksın, şampiyon biz olacağız…

Hoca doğru söylüyor!
Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, “Bu sezon, geçen yıla göre daha iyi durumdayız” sözlerini istatistikler de destekliyor. Ligdeki 20 maç geride kaldığında Kara Kartallar geçen sene 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, zirvedeki Sivas’ın tam 6 puan gerisindeydi. Bu sene ise Siyah-Beyazlılar’ın 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgisi bulunuyor. 38 puanı bulunan Denizli’nin öğrencileri, bir maç fazlası bulunan 46 puanlı Galatasaray’ın gerisinde yer alıyor. Kartal derbiyi kazanırsa, zirve yarışında önemli bir adım atacak.