Spor-25 gün sonra heyecan bitecek!..

demirorenaksuBeşiktaş’ta kongre rüzgarları sert esmeye başlıyor… Futbol takımı
ezeli rakipleriyle gireceği mücadele için hazırlıklarını sürdürüyor. Ancak diğer yandan kulüp içerisinde hem Başkan Yıldırım Demirören, hem de başkan adayı Murat Aksu 31 Ocak’taki genel kurul için kolları sıvamış durumda. İşte, hem Demirören, hem de Aksu cephesinde son dakika…
Başkan Yıldırım Demirören, Azeri dolar milyarderi Mübariz Mansimov’u yönetim listesine alarak önemli bir iş başardı. Şu anda da Anadolu’daki derneklerle tek tek görüşüp, projelerini açıklıyor. Demirören’in kemik 3 bin oyu olduğu konuşuluyor. Ancak son transfer dönemindeki icraatları ve ‘tribünleri temizleyeceğim’ açıklamaları Başkan’ın eksileri olarak göze çarpıyor. Başkan’ın son olarak geçtiğimiz günlerde 100. yıldaki yönetimden Hüsnü Güreli’ye yönetici olmasını teklif ettiği öğrenildi. Ancak Güreli’nin bu teklifi nazik bir dille geri çevirdiği kaydedildi.

Aksu’da son dakika
“Değişim şimdi” parolasıyla seçime giren Murat Aksu, planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Sırasıyla Ali Baransel, Murat Akdoğan, Kemal Gençer, Emre Berkin ve Merdan Araz’ı aday listesine ekleyen Aksu, taraftarların desteğini de arkasında hissediyor. Bir grup taraftarın başlattığı “İbrahim Altınsay, Aksu’nun listesine girsin” kampanyasının da gündemde olduğu konuşuluyor. Son günlerde birçok basın organına konuşan Aksu’nun yaptığı açıklamalar ve şu anki yönetime yönelik sert ifadeleri gündemden düşmüyor.

Metin Keçeli aday olmuyor
Yıldırım Demirören ve Murat Aksu’nun ardından başkanlığa adaylığını koyacağı iddia edilen Metin Keçeli’nin kongreye girmeyeceği öğrenildi. “Keçeli aday olacak” söylentilerinden rahatsız olan Keçeli’nin, bugün saat 11.00’de Levent Tenis Kulübü’nde bir basın toplantısı düzenleyeceği ve merak edilen sorulara yanıt vereceği bildirildi.